Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

2.5 milyon TL’ye elektrikli araba aldı

Otomobil tutkusuyla tanınan ve bu uğurda servet harcayan ünlü şarkıcı Seda Sayan ile eski futbolcu Sinan Engin'in çocukları Oğulcan Engin, yine paraya kıydı! Bu kez kendisine Alman spor otomobil üreticisi Porsche'nin tamamen elektrikli ilk otomobili olan Porsche Taycan satın aldı. Doğuş Otomotiv'in geçen hafta sınırlı sayıda Türkiye'ye getirdiği otomobillerden birini alan ve tercihini Turbo S modelinden yana kullanan Engin, yeni cicisi için yaklaşık 250 bin Euro (Bugünkü kurla yaklaşık 2.5 milyon lira) ödedi.

Geçen hafta direksiyona geçen ve yanına da evlenecekleri konuşulan oyuncu sevgilisi Ezgi Eyüboğlu'nu oturtan Oğulcan Engin, 0'dan 100 km's hıza sadece 2,8 saniyede çıkabilen yeni cicisiyle yolların tozunu attırmaya başladı bile. Uzun bir bekleme listesi olan otomobilini, umarım kazasız belasız iyi günlerde kullanır.

Canı çekti
hamile kaldı!
İki yıl aşk yaşadığı kendisinden 8 yaş küçük şarkıcı Sinan Güleryüz ile Ağustos 2018'de evlenen oyuncu Özge Özder ile ilgili müjdeli bir haberim var! 42 yaşındaki ünlü oyuncu hamile. Geçen yıl çocuk düşünmediklerini söyleyen Özder, "Canımız ne zaman çekerse" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Anlaşılan bu yıl canları çekmiş! Bu arada annelik duygusunu ikinci evliliğinde tadacak olan Özder, son dönemde sosyetede çok moda olan 'cinsiyet açıklama partisi'nin de takipçisi oldu! Özder, önceki gün Swissotel'e davet ettiği yakın dostlarına, kızları olacağını müjdeledi. Umarım Özder de, kızları da sağlıkla kurtulur.

ABD'li restoran geri dönüyor

Amerika'nın ünlü restoran zincirlerinden T.G.I Friday's'in özel sosu ile altı saat pişen dana kaburgasını benim gibi özleyenlere müjde! Etiler'de 12 yıl hizmet verdikten sonra Haziran 2008'de Türkiye'ye veda eden marka, TRC İnşaat'ın sahibi Hümeyra Ökçün ve Drink Gıda A.Ş'nin sahibi Ogün Okat'ın girişimiyle yeniden İstanbullularla buluşacak. Yeni yılda Türkiye pazarına girecek olan T.G.I Friday's'in ilk şubesi Suadiye'de açılacakmış; dört gözle bekliyorum.

Pandemi ressamı sergi açıyor!

İlk koronavirüs dalgasında yaklaşık 2.5 ay evlerine kapanan ünlü isimlerin içinden ressam çıkmıştı! Ünlü modacımız Ferruh Karakaşlı da makası bırakıp eline fırçayı almış; Tuba Büyüküstün, Bensu Soral, Pırıl Çetindoğan ve Burcu Şendir gibi kendini resme vermişti. Beklediğim sergi haberi, Ferruh Karakaşlı'dan geldi. Karakaşlı, 'Hayalden Gerçeğe' adını verdiği ilk kişisel sergisini, 19 Kasım'da Teşvikiye Galeri Next'te açıp bir hafta boyunca resimlerini sanat tutkunlarının beğenisine sunacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA