Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni gelin hamile

Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Adnan Polat'a üçüncü torun geliyor. Eylül 2012'de 'Komşu'ya gelin giden kızları Eda Gionasatis, Adnan- Ayşe Polat çiftine iki kez torun mutluluğu yaşatmış; Mart 2014'te Alexander Kerim'i, Mayıs 2016'da da Rea Ayşe'yi kucaklarına vermişti. Üçüncü torun mutluluğunu yaşatacak kişi ise, Ağustos'ta oğulları Kerim Polat ile nikah masasına oturan gelinleri Claudia Polat. Evet, yanlış okumadınız…

Şubat'ta nişanlanıp, Ağustos'ta Bodrum'da nikah masasına oturan Kerim-Claudia Polat çifti, bebek için de ellerini çabuk tutmuş. Meşhur butik pastane Vanilla Rococo'nun sahibi olan pasta şefi Caludia Hanım'ın (nam-ı diğer Coco), yaklaşık üç aylık hamile olduğunu öğrendim. Damat olmak için yıllarca ayak sürüyen Kerim Polat, baba olmak için hiç beklemek istememiş anlaşılan. Umarım bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar.

Kardeşler
güçlerini birleştirdi
Banu-Hakan Çarmıklı çiftinin küçük kızları Yasemin Çarmıklı, geçen yıl iş hayatına atılmış ve ablası Nazlı'nın ve kendi adının ilk iki harfinden oluşan NAYA adını verdiği organik mum markası yaratmıştı. Duydum ki, yüzde 100 organik ve 72 saat yanabilen mumları ile kısa sürede adından söz ettiren Yasemin Çarmıklı ile ablası Nazlı Hanım güçlerini birleştirip NAYA Studio'yu hayata geçirmiş. Kuruçeşme'deki showroom'larında satışa sundukları ürün yelpazesinde; seramik, mum, ahşap ve metal obje tasarımlar ile NAYA için özel projelendirilmiş sanat eserleri yer alıyor. Uğrayın; bayılacaksınız…

'Çapa'lar nikahta bir araya geldi

Merhum Ahmet Çapa ile Şermin Çapa'nın oğulları Alp Çapa, uzun süredir flört ettiği Gülfem Kamış ile 29 Ekim'de nişanlanmış, 20 Kasım'da da evlenmişti. Alp Çapa'nın Gümüşsuyu'ndaki evinde sadece aile arasında gerçekleşen nikah töreninin fotoğrafları yeni ortaya çıktı. Özellikle Çapa Ailesi'nin tüm fertlerinin bir arada olduğu, yani anne Şermin Çapa, aynı apartmanda iki kat üstte oturan amca ve yenge Celal-Şebnem Çapa ile kuzenler Emre-Miray ve Ceylan Çapa'nın yer aldığı bu mutluluk karesi çok hoşuma gitti. Hepsinin mutluluğu daim olsun.

MUMA SANATSAL YAKLAŞIM

İletişim sektörünün ünlü isimlerinden Yöntem Akmen İnanç'ın yeni bir işe el attığını ve mum markası kurduğunu öğrendim. İnanç, özel tasarım seramik ve kristallerle bütünleştirdiği kokulu mumlarını MAI markasıyla tüketicinin beğenisine sunmuş bile. Sınırlı sayıda ürettiği ürünlerine, yılbaşına özel koleksiyon da ekleyen İnanç'ın mumları hakikaten çok güzel görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA