Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sevgilisinin yalısına taşındı

Karantina günlerinde biten pek çok aşka inat, önceki ay ilişkilerinin birinci yılını kutlayan Derin Mermerci-Murat Aslan cephesinden bomba bir haberim var! Mutlulukları herkesin dilinde olan aşıklar, ilişkilerini bir üst seviyeye taşıyıp aynı evde yaşamaya başladı. Murat Aslan, Derin Mermerci'nin Vaniköy'deki Necmettin Efendi Yalısı'na taşındı.

Derin Hanım'ın annesi Ender Mermerci, ablası ve eniştesi Tansa-Can Ekşioğlu ile yazın birlikte tatil yapan Murat Bey, aileye girmişti zaten. Şimdi herkes, aynı evde yaşayan aşıkların ilişkilerini resmiyete döküp dökmeyeceğini merak ediyor. Hoş Derin Mermerci, Günaydın'dan Tuba Kalçık'a verdiği röportajda "Büyük konuşmayı sevmiyorum ama bir daha evlenmeyi düşünmüyorum." demişti. Oğlu Muratcan'ın annesi Beyza Uyanoğlu'ndan 2017'de boşanan Murat Aslan'ın da evliliğe tövbe ettiği konuşulmuştu! Bakalım zaman ne gösterecek?

Pandemiden dersler çıkardı
Hayatımızı kabusa çeviren pandemiden çok şey öğrendik. Sevil Sabancı'nın kızı Melisa Tapan da pandemiden birçok ders çıkarmış. Tapan, pandeminin hayata bakışını nasıl değiştirdiğini sosyal medyada paylaştığı şu sözlerle anlattı:
"Şükretmeyi öğretti bana; hayatta olan sevdiklerime şükretmeyi. Sonrasında ise küçük şeyleri fark etmeyi; böcekleri, açan çiçekleri, yunusları. Aldığım ürünlerin lokal üreticilerden, sürdürülebilir ürünler olmasını tercih etmemle, kullanmadığım eşyalarımı bağışlamak ve yeniden kullanılabilir hale getirmek gibi adımlar atmaya başladım. Fark ettim ki, bu yaşadığımız dünyaya daha şefkatli davrandıkça doğa iyileşebiliyor, evimizi koruyabiliyoruz..."

İHTİYAÇTAN TASARIMCI OLDULAR
Gülay Kamaz ile Ayşem Sezer Binatlı, pandemide hem kendilerinin hem de hemcinslerinin hayatını kolaylaştıracak ürünler tasarlamış. İki arkadaş, kafa kafaya verip pandemide alışveriş yaparken dezenfektanlarını çantanın içinde bulamayan, maskelerini çıkardıklarında koyacak yer arayan kadınların bu sorunlarını çözecek ürünler yapmış. Makyaj malzemeleri, araba anahtarı gibi acil ulaşılması gereken eşyalar için de tasarımlar yoldaymış. Hem çok şık hem de çok kullanışlı olan ürünleri ilk deneyenler, Kamaz ve Binatlı'nın sosyetik arkadaşları olmuş ve çok sevmişler. Sizin de aklınızda olsun.

Hediye seçerken hayır işleyin
Otizmli bireyler yararına 2006'dan bu yana her yıl geleneksel olarak düzenlenen- Tohum Otizm Vakfı Alışveriş Festivali, bu yıl pandemi nedeniyle online gerçekleşmişti. Festival, yılbaşı öncesi ikinci kez online olarak Trendyol'un ev sahipliğinde başladı. Yılbaşı Festivali Evinize Geliyor, Otizme Destek Büyüyor! sloganıyla 8 Ocak'a kadar devam edecek olan online alışveriş festivalinde, yılbaşı öncesi sevdikleriniz için hediyeler alırken, aynı zamanda otizmli çocukları da sevindirip, eğitimlerine katkıda bulunmuş olacaksınız. Hadi çorbada tuzunuz olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA