Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

15 günlük tatile 10 bavulla gittiler!

Mimarlık alanında çok sayıda başarılı işe imza atan Zeynep Yılmaz, önceki gün Acun Ilıcalı'dan olan kızları Yasemin ve Leyla ile Miami'ye gitti. Bugün başlayacak sömestir tatilini kızlarıyla Miami'deki evlerinde geçireceklerini öğrendiğim Zeynep Hanım'ın Instagram hesabından paylaştığı videolarda bavullarının sayısı dikkatimi çekti.

Saydım; 15 günlük Miami tatiline tam 10 bavulla gitmişler! Bavullardan birinin yanlarındaki yardımcıya ait olduğunu düşünsek, kişi başına 3 bavul düşüyor! Kadınların işi zor vallahi... Saç-makyaj malzemeleri, ayakkabı çanta uyumu, kıyafet kombini derken hiçbir yere sığamıyorlar!

Bu arada bu gidişin bir de dönüşü var! Hem Zeynep Hanım'ın hem de kızlarının oraya kadar gitmişken alışveriş yapmadan dönmeyeceği kesin. Hele bir de şimdi oralarda indirim zamanı olduğunu düşünürsek, dönüşlerinin kaç bavulla olacağını çok merak ediyorum doğrusu…

Boşanma yok ayrılığa devam!

RAIF Dinçkök ile 18 yıllık eşi Esra Hanım arasında geçen yıl ikinci büyük kriz patlak vermiş, evlerini ayırmışlardı. Bir yıldır ayrı yaşayan çift bu süre içinde sadece iki kez çocuklarıyla birlikte tatil yapmak için bir araya gelmişti. 11 yıl önceki ilk krizde eşini boşanma kararından vazgeçiren Raif Bey, yine bunun için çabalıyor ama Esra Hanım bu kez Nuh deyip peygamber demiyor! Ancak boşanmak isteyen taraf olan Esra Hanım da, şimdiye kadar bunun için resmi bir girişimde bulunmadı! Umarım barışırlar diyorum ama sanki herkes bu hayata alışmış gibi gözüküyor! Bakalım bu ayrılığın sonu nereye varacak?

70 YILLIK EŞİNİ TOPRAĞA VERDİ

BOYNER Grubu'nun kurucusu Osman Boyner'in 70 yıldır aynı yastığa baş koyduğu eşi Ayten Boyner, 90 yaşında hayatını kaybetti. Bir süre önce Covid- 19'a yakalan, ileri yaşına rağmen bu illeti alt etmeyi başarıp evine dönen Ayten Hanım, beyin kanaması geçirmişti. Bir süredir Amerikan Hastanesi'nde tedavi gören Ayten Hanım, önceki gün aramızdan ayrıldı. Dün Zincirlikuyu'ndaki aile mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından ebediyete uğurlanan Ayten Hanım'a Allah'tan rahmet, başta 95 yaşındaki eşi Osman Boyner olmak üzere tüm sevenlerine sabırlar dilerim. Nur içinde yatsın…

JAPON USULÜYLE TARİH VERDİLER

SÜZER Grubu, dünyadaki yatırımların son derecede yavaşladığı bu dönemde, ünlü oyuncu Robert De Niro'nun ortağı olduğu ve adını dünyaca ünlü şefi Nobu Matsuhisa'dan alan Nobu Restaurant'ı İstanbul'da açacaklarını müjdelemişti. İstanbul'a büyük bir heyecan katacak ve turizmi bir üst seviyeye taşıyacak olan restoranın açılış tarihi belli oldu. Nobu İstanbul'un açılış tarihi olan Mayıs 2021, uyum ve iyi şans getirmesi için yapılan geleneksel Japon seremonisi 'Kagami Biraki' ile açıklandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA