Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

‘Ağlamayı çok severim’

ATV'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın kadrosuna katılan ünlü oyuncu Hande Soral, Şamdan Plus'a verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Dizide Ümit karakterini canlandıran güzel oyuncu, Adana-İstanbul arasında bir hayatının olduğunu ve çok keyifli günler geçirdiğini söylüyor. İşini çok sevdiğini belirten Soral; "Sanatın hiçbir dalı sevmeden yapılamaz. Oyunculuk, çocukluğumdan beri hobim. Hobiniz, işiniz olduğunda hayat daha konforlu ve eğlenceli bir hal alıyor" diyor. Oyunculuk dışında bir B planının olmadığını ve hiçbir zaman plan yapmadığını da belirtiyor: "Hayatın getirdiklerine saygı duyup uyum sağlamayı tercih ediyorum. Önceliğim; anı yaşamak ve o anda huzurlu olmak." Soral, sıkıntılı günlerini nasıl atlattığı yolundaki soruya da şu samimi cevabı vermiş: "Ağlarım… Ağlamayı da çok severim. Sıkıntımı içime atmamaya çalışırım, üzüntümü yaşarım. Sonrasında da başıma geleni kabul eder, kaldığım yerden gülmeye devam ederim. Yalnız kalmamaya çalışırım. Beni iyileştiren şey; evim, hayvanlarım, ailem..." Hande Soral, İsmail Demirci ile mutlu evliğinin sırrını da şöyle açıklıyor: "Evliliğimizin temelini güven ve sevgi oluşturuyor."


Birinci yaşa minik kutlama

Ünlü modacı Selma Çilek Çiftçi ile iş insanı Sinan Çifti, geçen yıl mutlu evliliklerini oğulları Satvet'le perçinlemişti. Önceki gün, gayrimenkul zengini dedesinin ismini taşıyan Satvet'in birinci doğum günüydü. Ancak pandemi nedeniyle Satvet için evde, aile üyelerinin katıldığı minik bir kutlama yapıldı. Doğduğunda hastane odası yarış pisti gibi süslenen Satvet'in, doğum günü pastası da otomobillerle süslüydü. Böyle giderse Satvet'in de, bir dönemin ralli pilotu olan dedesi ve halen yarışan babası gibi rallici olacağına şüphem yok!

İKİZLERİN DE İLK DOĞUM GÜNÜYDÜ

Hakan Kosif ile Brezilyalı güzel eşi Evelize Hanım'ın ikizleri Eliza ve Taylan'ın da cuma günü doğum günleriydi. Kosif çifti, 1 yaşını dolduran ikizlerinin yaşgününü evlerinde düzenledikleri partiyle kutladı.


Hafta sonunu dağda geçirdiler


Cem Boyner'in Bilgün Sazak'la evliliğinden olan üç kızından tek bekar olanı 35 yaşındaki Ayşe Boyner'in de Ekim'de başı bağlanmış, üç yıllık aşkı Cem Telvi ile nikah masasına oturmuştu. Çiçeği burnunda evliler, hafta sonu dağa çıktı. İstanbul'un elitlerinin Erzurum Palandöken'deki favori adresi Sway Hotels'e giden Telvi çifti, 'beyaz cennet'te keyifli bir tatil yaptı. Sıkı tedbirlerin uygulandığı dağ otellerinde kayak yapmaya izin verildiği için sosyetik isimler için sokağa çıkma yasağında beyaz cennetler güzel bir alternatif oluyor.

Ex gelinimizin hayranları artıyor

Sevgilisi Sergio Carrallo'dan geçen ay evlilik teklifi alan ex gelinimiz Caroline Stanbury'e önceki gün, Instagram'dan da müjdeli bir haber geldi. 'Ladies of London' dizisiyle de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Stanbury, Instagram hesabında 500 bin takipçiye ulaştı. Nepal Himaliyalar'ın zirvesinde, diz çöküp kendisine evlenme teklif eden Sergio Carrallo, bunun şerefine bir parti organize etti. Stanbury mutluluğunu, "Yolculuğumu desteklediğiniz ve takip ettiğiniz için çok teşekkür ederim. 500 bininizi de çok seviyorum" notuyla dile getirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA