Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bebek Parkı’nı spor salonuna çevirdiler


Tasarımları ile dünyaca ünlü pek çok ismi giydiren modacı ikizler Raisa ve Vanessa Sasson da, pandemi döneminde spor salonunu sokağa taşıyanlardan! Evlere kapandığımız bu dönemde kilo almaktan korkup spor yapmak isteyen ama kapalı spor salonlarının yeterince güvenli olmadığını düşünen ikizler, Bebek Parkı'nı spor salonuna dönüştürmüş durumda.

Neredeyse haftanın her günü sabahın erken saatlerinde Bebek Parkı'na giden Raisa ve Vanessa Sasson, yaklaşık iki saat spor yapıyor. İkizler parktaki sporu amatörce de yapmıyor. Yanlarında, yıllardır spor salonunda birlikte çalıştıkları spor hocaları da oluyor ve onlarla planlı ve programlı spor yapıyorlar. Vallahi bravo… Güvenli bir ortamda spor yapmanın yolunu çok iyi bulmuşlar.

BUGÜN GELİN OLACAK

Gelin olacağı müjdesini 23 Kasım'da verdiğim, usta oyuncu Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar ile nişanlısı Kaan Demirağ için büyük gün gelip çattı. Mart'tan bu yana flört eden ve 8 Ocak'ta evlilik yolunda ilk adımı atıp nişanlanan çift, bugün Four Seasons Hotel'de bir ömür mutluluğa "evet" diyecek. Çiftin bu mutlu gününe, pandemi nedeniyle sadece 30 kişi şahitlik edebilecek. Önceki gün, annesi Gülşah Alkoçlar ile gelinliğini diken ünlü modacı Özgür Masur'un Nişantaşı'ndaki atölyesine son provaya giden Aslışah Alkoçlar'ın çok heyecanlı olduğunu duydum. Genç çift umarım bir ömür mutlu olur.

SATIŞ SÜRECİ SONA ERMEMİŞ

Dün Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer'in, kredi alacağına mahsuben icra satışından Akbank'a geçen Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak istediğini duyduğumu yazmıştım. Bu yazım üzerine Akbank'ın üst düzey yetkililerinden olan bir arkadaşım aradı. İcra satışı ile ilgili ihalenin fesih süreci devam ettiğinden satışın henüz kesinleşmediğini söyledi. Yani uzun yıllar Les Ottomans Hotel olarak işletilen yalı, henüz resmi olarak Akbank'ın değilmiş. Arkadaşım ayrıca Suzan Sabancı Dinçer'in bu konuyla ilgili hiçbir kişisel ilgi ve alakasının bulunmadığını da belirtti.

TURŞU VE REÇEL İŞİNİ ÇOK SEVMİŞ

Crema Catering'in patroniçesi Nalan Aksoy, arkadaşlarına hediye ettiği reçeller, turşular çok beğenilince, hobisini ticarete dönüştürmeye karar vermişti. Önceki gün karşılaştığım Nalan Hanım'dan öğrendim ki, kısa sürede büyük yol kat etmiş. Acı biber salçası, keçiboynuzu pekmezi, nar ekşisi, turşu ve çeşitli meyvelerden reçeller yapıyormuş. Üstelik hepsi ev yapımı ve organikmiş. Dün Bodrum'a mandalina toplamaya giden Nalan Aksoy, Türkiye'nin tüm yörelerini dolaşıp yeni tatları eklemek için de uğraştığını söyledi. Ürünlerini, gelirinin bir kısmını da bağışladığı TOÇEV Dükkan'da satan Aksoy'a, bravo…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA