Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Contemporary İstanbul Mayıs’ta açılıyor

Türkiye'nin ve bölgenin en önemli çağdaş sanat fuarı olan Contemporary Istanbul (CI), geçen yıl pandemiye kurban gitmiş, Eylül'de yapılması gerekirken Aralık'a ertelense de gerçekleştirilememişti. Sanatseverleri daha çok bekletmek istemeyen CI Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, 15'inci edisyonunu 21 Aralık – 6 Ocak tarihleri arasında sanal alemde meraklılarıyla buluşturmuştu.

Nişantaşı'nda rastladığım Güreli, çağdaş sanat tutkunlarına müjdeli haberi verdi. CI'nın fiziki edisyonunu, 4-9 Mayıs arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu'nda gerçekleştireceklerini söyledi. Ancak Güreli, pandeminin devam ettiği ve uluslararası dolaşım pek mümkün olmadığı için fuarda sadece Türk sanatçıların eserlerini sergileyeceklerini belirtti.

TURAN ÇİFTİNDEN SIRA DIŞI KUTLAMA

Mutlu evliliklerini oğulları Hamza Arda ve Asil Aslan ile perçinleyen Arda- Aslıhan Doğan Turan çiftinin cumartesi günü üçüncü evlilik yıldönümüydü. Ünlü çift, bu yıl evlilik yıldönümlerini, Arda'nın annesinin evinde kutladı. Arda, cumartesi akşamı Galatasaray-BB Erzurumspor maçında forma giydiği için, eşi ve çocukları kendisini annesinin evinde bekledi. Maçtan sonra bir demet gülle annesinin evine giden Arda, eşine gülleri verip evlilik yıldönümünü kutladı. Arda bu sıra dışı kutlamayı, "Kayınvalidesinde evlilik yıl dönümü kutlayan gelin gibi gelin" notuyla sosyal medyadan paylaştı. Daha nice evlilik yıldönümleri kutlarlar inşallah…

YENİ MAĞAZA AÇTILAR

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı'nın oğlu Fethi Kamışlı, geçtiğimiz Mart'ta Bünyamin Aydın'ın 2011 yılında kurduğu lüks ve çağdaş sokak giyim markası Les Benjamins'e yatırım yapmıştı. Les Benjamins'i dünya markası yapmak için sinerji yaratan ortaklar, Akasya AVM'de yeni bir mağaza açtı. Mağaza açılışında ortakları Erhan Kamışlı, Kerem Kamışlı, Lamia Alotaishan Aydın, Hakan Sabancı gibi isimler yalnız bırakmadı. Fethi Bey bu özel günden kareleri de "Heyecanla beklediğimiz yeni mağazamız hoş geldi." notuyla Instagram hesabından paylaştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA