Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Dedikoduları bitiren fotoğraf

Son aylarda, sosyetenin ünlü ismi Bettina Machler ile iş insanı Sinan Dereli'nin, yaklaşık 10 yıldır mutlu mesut süren ilişkilerinin de pandemiye kurban gittiği yolunda dedikodular ortalarda dolaşıyordu! Bettina Hanım, 2006'da Cem Hakko'dan boşanmış, 2011 yılında İstanbul Motor Piston'un ortaklarından Sinan Dereli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çok ortalarda görünmeyi istemeseler de çeşitli vesilelerle birlikte görünen veya basın tarafından görüntülenen aşıklar, son aylarda hiç yan yana görülmeyince dedikodu kazanları da kaynamaya başladı.

Hatta Bettina Hanım'ın 4 Şubat'taki doğum gününde bile çiftten bir ses soluk çıkmayınca bu dedikodular iyice arttı. Çünkü Sinan Bey, doğum gününde Bettina Hanım'ın ayağını yerden kesecek kutlamalar organize eder, bu da sosyetede günlerce konuşulurdu. Artık ben de acaba aralarında bir şey mi var diye düşünürken Bebek'te karşıma çıktılar. Birlikte yürüyüş yapan Bettina Hanım ile Sinan Bey'in keyifleri de gayet yerindeydi. Anlayacağınız aşkları devam ediyor, dedikoduculara duyurulur.

NİKAHTAN SONRA REKLAMA İMZA ATTI

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı'nın iki aylık flörtün ardından evleneceklerini müjdeliğim gibi, boşanmalarının ardından ikinci kez evleneceklerini de bu köşeden öğrenmiştiniz. Dediğim gibi oldu; 22 Şubat'ta ikinci kez vuslata erdiler. Duydum ki ikinci izdivaç, yeni gelin Burcu Kıratlı'ya şans getirmiş. Düğün sonrası Türkiye'nin en büyük kozmetik firmalarından birinin yüzü olup bir yıllık kontrat imzalamış. Markanın bir ürününün bir yıl boyunca tanıtımını yapacak olan Burcu Kıratlı, dün de reklam filminin çekimini tamamlamış. İşte de aşkta da hep mutlu olur inşallah.

İKİNCİ KUTLAMA AİLE ARASINDA

3 Mart'ta 68 yaşına basan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun doğum günü kutlamaları devam ediyor. Ofisinde çalışanlarının hazırlattığı 1 milyon dolar şeklindeki pastayı üfleyen iş dünyasının renkli ismine, hafta sonu da ailesi bir kutlama düzenledi. Ali Ağaoğlu bu kez de çocuklarının hazırladığı sürpriz pastayla yeni yaşını kutladı. Ali Ağaoğlu, eşi Semra Hanım, oğlu Alican, kızı Sena, damadı Koray ve gelini Miray Hanım ile birlikte pastasını üfledi.

EN KÜÇÜK SNOWBOARD'CU

'Armut dibine düşer' diye boşuna söylememiş atalarımız! Palandöken'i kayak turizminin gözde adreslerinden biri yapan Sway Hotels'in genç patronu Berke Dikmen'in henüz 14 aylık olan oğlu Demir, daha şimdiden babası gibi snowboard'cu oldu! Evet, yanlış okumadınız... Daha yürüyemeyen minik Demir, snowboard'un üzerine çıktı ve babasının yardımıyla da olsa, kaymaya başladı. Demir'in, ilk snowboard deneyiminin videosunu izledim; bayıldım. Önümüzdeki kış Demir'i tek başına snowboard yaparken görürsem hiç şaşırmam.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA