Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Olivia Miami’de ortaya çıktı!


Ünlü iş insanı Mehmet Dereli'nin sperm bankasından hamile kalmasına izin verdiği Brezilyalı sevgilisi Elaine Fonseca, 30 Temmuz'da Olivia adını verdiği kızını dünyaya getirmişti. Mehmet Bey'in nüfusuna almadığı ancak 'babalık' yaptığı Olivia'yı benim gibi herkes çok merak ediyordu. Herkesin merakını gidereyim... İşte Mehmet Bey'in üzerine titrediği, yere göğe sığdıramadığı konuşulan ve artık yaklaşık 7.5 aylık olan minik Olivia. Bu arada her yıl bu zamanlar Miami'deki evine giden Mehmet Bey'in, Elaine Hanım ile Olivia'yı geçen ay Miami'ye gönderdiğini öğrendim.

Zaten anne-kızın bu fotoğrafı da Miami'de çekilmiş. Mehmet Bey de geçen hafta Miami'nin yolunu tutmuş. 2015'te ABD'de karaciğer nakli olan Mehmet Dereli, hem rutin kontrollerini yaptırmak hem de kendisine ilaç gibi geldiğini söylediği minik Olivia ve sevgilisiyle tatil yapmak için Haziran'a kadar Miami'de kalacakmış. Resmi olmasa da bir aile kuran Mehmet Dereli'nin mutluluğu daim olur inşallah.

İSTANBUL'DA KARANTİNADALAR

Kızlarının eğitimi için Londra'ya giden Ziya-Esra Oflaz Güvenkaya çifti, Londra'da Covid-19'a yakalanmış, İstanbul'da sağlıklarına kavuşmuştu. Ancak kızları Almila'nın okulu devam mecburiyeti getirince, Eylül'de tekrar Londra'ya dönmek zorunda kalmışlardı. İngiltere'de artış gösteren Covid-19 vakalarını kontrol altına almak için bir kez daha kısıtlama getirilince, Güvenkaya ailesinin ilk uçakla İstanbul'a döndüklerini öğrendim. Havalimanında yapılan PCR testleri negatif çıkan Güvenkaya ailesi, sevdikleriyle hasret giderebilmek için evlerindeki mecburi 10 günlük karantina süresinin dolmasını bekliyor.

ÖNCE KORKUTTU SONRA SEVİNDİRDİ

2007'de kendini emekliye ayıran ve eşi Şebnem Hanım ile seyyah olan Celal Çapa'nın sevdiklerinin yüreğini ağzına getirdiğini öğrendim! Geçen ay rutin kontrolleri için hastaneye giden Celal Çapa'nın, üç yıl önce karaciğerinde tespit edilen kitlenin büyüdüğü fark edilmiş. Doktorları hiç zaman kaybetmeden ameliyat olması gerektiğini söyleyince, Amerikan Hastanesi'nde bıçak altına yatmış. Başarılı bir operasyonla alınan kitlenin biyopsi sonuçları temiz çıkınca, Celal Bey'in de, sevdiklerinin de yüreğine su serpilmiş. Umarım bu Celal Çapa'ya bir ders olur da, eşinin yıllardır bıraktırmaya çalıştığı sigara illetinden kurtulmayı başarır.

DAĞDA İNSAN İÇİNE ÇIKTILAR

Düğünlerinden 34 gün önce nişanlısı Mina Başaran'ı uçak kazasında kaybeden Murat Gezer'in 2.5 yıllık yasına son verdiğini, Nazlı Çarmıklı ile flört etmeye başladığını ilk bu köşede okumuştunuz. İlişkilerini gözlerden ırak yaşayan sevgililer, ilk kez insan içine karıştı. Arkadaş grubu ile birlikte Kartalkaya'daki Kaya Palazzo Ski&Mountain Resors'ta tatil yaptılar. Herkesin birbirine çok yakıştırdığı çifti, Kartalkaya'nın buluşma mekanı Drope Lounge'da gören bir arkadaşım, mutluluklarını anlata anlata bitiremedi. Umarım mutlulukları daim olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA