Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ELVAN DEMİRKAN

Benimle aynı dertten muzdaripler

Geçen haftaki 'Asosyal mi? İçine kapanık mı?' yazıma ne hoş e-mailler yollamışsınız... Meğer ne çok insan benimle aynı dertten muzdaripmiş. İşte gelen e-maillerden birkaçı...

* "Bazen ben bile 'Asosyal miyim?' diye düşünüyorum. Mesafe koyduğumu düşünenler oluyor, oysa öyle değil ve ben böyle olmaktan çok mutluyum. Önce ben mutlu olmalıyım ki, çevreme de enerjimi geçireyim..."

* "Yazınızda kendimden çok şey buldum, çok hoşuma gitti. Bu zamana kadar yaşamış olduğum sorunda; soru işareti olan yanlış anlaşılmalarım silindi birden, temiz bir sayfa açıldı..."

* "İnsanlara içine kapanık biriyim deyince hemen akıllarına kişilik problemimiz olduğu geliyor. Ben yalnızlığı özgürlük olarak nitelendiriyorum. İstediğim zaman istediğimi yapıyorum. Kimse bana müdahale etmeyince kendimde psikolojik rahatlık hissediyorum. Pazartesiye kendimi mükemmel hazırlıyorum..."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA