Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Avşar'ın yeni rolü seri katil

Yazdığı ve yönettiği filmlerle Türk sinemasında ayrıcalıklı bir yer edinen Ümit Ünal, dört yıl aradan sonra çarpıcı bir hikayeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

MİZAH DOZU YÜKSEK
Filmin başrol oyuncusu, 2011'den bu yana beyazperdede görmeyi özlediğimiz Hülya Avşar. Ünlü oyuncu, 'Sofra Sırları' isimli filmde hem televizyon programı yapan ünlü bir aşçıyı, hem de bir seri katili canlandıracak. Hülya Avşar'ı seri katil rolünde görme fikri, eminim şimdiden tüm sinemaseverleri heyecanlandırmıştır. Hikaye, Türk sinemasında pek görmeye alışık olmadığımız bir şekilde tasarlanmış, bağımsız yapıda yazılmasına rağmen kurgusu çok güzel işlenmiş. Filmin en kritik unsurlarından birinin mizah dozu olacağını söyleyen Ünal; anladığım kadarıyla hem trajediyi, hem de komediyi mizahi bir dille anlatmayı hedefliyor. Filmin genç yapımcılarından Sinan Yabgu Ünal ise ekibiyle birlikte festival ve gişe ayrımı yapmadan sinema filmi yapmak istiyor.

SİNEMANIN EN TEHLİKELİ SERİ KATİLLERİ KİMLERDİ?

'Dr. Hannibal Lecter'- 'Kuzuların Sessizliği' (The Silence of the Lambs) (1991)
'John Doe'- 'Seven' (1995)
'Zodiac Killer'- 'Zodiac' (2007)
Türkiye'nin ilk seri katil filmi : Ejder Kapanı

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA