Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Yönetmenlerin Whatsapp grubunda dayanışma var

Ülkemizin sinema ve dizi sektöründeki yönetmenler bir araya gelerek Yönetmenler Birliği'ni kurdu. Birlik, sektördeki sıkıntılara çözüm önerecek, yönetmenler arasındaki dayanışmayı artıracak. WhatsApp gruplarından dayanışma sağlayan yönetmenler, şu günlerde Türk sineması için neler yapılması üzerine mesajlaşıyor.

ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN
Yönetmenler, yaptıkları açıklamada "Bizler, sinema ve televizyon sektöründe hizmet veren yönetmenler olarak, içerik ve üretilen eserlerin kalitesinin artırılması, çalışma şartlarının iyileştirilmesi, bilgi, birikim paylaşılması ve daha birçok sorunun üstesinden gelebilmek adına, diğer sektör oluşumları ile birlikte sürdürülebilir, uygulanabilir, öneriler ve çözümler üretmek kapsamında Yönetmenler Birliği'ni (YÖN-BİR) oluşturduk.
11 Mayıs 2019 Cumartesi günü, büyük bir katılımla sektöre hizmet veren yönetmenler olarak bir araya gelip ilk toplantımızı gerçekleştireceğiz ve mesleğimiz adına bu yoldaki önemli adımı atmış olacağız.
Bir olmak, birlik olmak adına, haberi olmayan tüm meslektaşlarımızın bu oluşuma katılarak destek vermelerini bekliyoruz.
WhatsApp grubunda yer almayan yönetmenleri de buradan uyarmış olalım, dayanışmaya katılımınız bekleniyor.
Bu arada Amerikan Yönetmenler Birliği'nin ödülleri gibi nitelikli bir ödül töreni de bekliyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA