Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

İtiraf et kocacığım ben kül yutmam!

Aldatmanın inovasyonu olur mu demeyin, çünkü öyle bir oluyor ki inanamazsınız. Uzmanlar, uzun bir süredir çiftleri uyarıyor, 'Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte iletişiminiz kolaylaştı, hızlandı ama iletişime ayırdığınız zamanın niceliği ile birlikte niteliği de değişti' diyorlar. Ben de diyorum ki; boşverin bunları, kadınlar ve teknolojinin birleşiminden aldatmaya karşı muhteşem inovasyonlar ortaya çıkıyor, bunlarla gurur duyalım. Efendim bahsettiğim olay daha önce yurt dışı seyahatinde bir arkadaşımın başına gelmişti, ikinci olay ise bayram tatilinde Bodrum'da ünlü bir kadının başından geçiyordu. Biri basan kadın, diğeri basılan erkek tarafı; her ikisinin de olayları aynı. Nasıl mı?
Biliyorsunuz, Apple Watch'larla kalp atışları, adımlar dakika dakika kayıt ediliyor. Örneğin sevdiğinizle uzaktan bağlantıda kalıp akıllı aktivite koçluğu yapabiliyorsunuz.

NABIZ 160...
Kahramanımız; her gün sporunu yapan, erkenden uyuyan bir erkek. Yurt dışı seyahatinde uzaktan koçluk yapan sevdiğine 'Hayatım bak bugün şu kadar kalori yaktım' diye hava atarken ertesi gün İstanbul dönüşünü düşünmüyor. Adam İstanbul'a döndüğü vakit kadın 'Tatlım sen bana cumartesi sonucunu göndermedin, ver bakayım sağlık aplikasyonuna' diye girdiğinde, bir de bakıyor, günlük adımlar hep gece 1'den sonra atılmış ve ne tesadüf ki adım atılmayan dakikalarda da nabız 160'larda seyrediyor. Beyefendiden hep birlikte açıklama bekliyoruz. Çarpıntım tuttu, rüya görüyordum falan filan ama adımlardan kaçış yok, o saatte bir yerlere gidildiği apaçık ortada. Geçmiş olsun diyelim.

ZEKİ KADINA İKİNCİ NİKAH
Donanım sağlık uzmanı Apple Watch ile hem kendinize, hem sevdiğinize iyi bakabiliyorsunuz gerçekten. Bodrum'da ünlü bir kadının eşine ne denli iyi baktığını gösteren olay ise tamamen filmlere konu olacak cinsten.
Çift çok sportif; her gün yürüyorlar, özel sağlıklı yemekler sipariş ediyorlar, özel sütlerini, Hindistan cevizi yağlarını, glutensiz ürünlerini hep yanlarında taşıyorlar. Bir de akıllı saatsiz hiçbir şey yapmıyorlar ki olayd a burada başlıyor. Sağlık aplikasyonları hep ortada, her gün aralarında 'sen kaç kalori yaktın, ben kaç kalori yaktım' yarışları var. Ancak Bodrum'da bu yarışlar esnasında erkek tarafının 1-2 saatlik iş görüşmesi diye ortadan kaybolduğu dakikalar var. Erkek kahramanımız o saat dilimlerinin dakika dakika inceleceğini hiç düşünmeden kalorilerini, nabızlarını rapor rapor döküyor; ta ki ona güzel bir aldatma raporu çıkana kadar. Burada da klasik 'Yok, saat yalan söylüyor'lar var ama saati olan bilir; o saat günlük rutininizde olan biteni kaçırmaz. Artık sağlık aplikasyonlarına da şifre koyma zamanı gelmiş gibi görünüyor. Ancak bu zekada bir eşiniz varsa, bence kesinlikle ikinci nikahı ve bir daha asla aldatılmamayı hak ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA