Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

İstanbul’da açık hava sineması zamanı

Yaz aylarında şehirde akşamları yapılabilecek en güzel etkinliklerden biri, açık hava sinemasında merakla beklediğimiz filmi izlemek. Öyle güzel film seçkileri hazırlanmış ki... Üstelik şehrin dört bir yanında. Son günlerde sıkça duyduğum 'Açık hava sinemasına nerede gidebiliriz?' sorusuna karşılık şahane bir liste hazırladım, kendinize uygun yeri eminim bulacaksınız. Yıldızların altında iyi seyirler...

FERİYE İSTANBUL
İstanbul Boğazı'nın gözde noktasında yer alan, denize sıfır konumu, İstanbul'un ikonik manzarasıyla öne çıkan Feriye'de açık hava sineması günleri başlıyor. 50'ler nostaljisiyle yaratılan rengarenk dünyası, karakterleri, unutulmaz şarkıları ve dans sahneleriyle 'Grease', 7 Temmuz Pazar akşamı saat 21.00'de Feriye Açık Hava Sineması'nın ilk gösteriminde seyirciyle yeniden buluşuyor.

BEYKOZ KUNDURA
İstanbul'un en ilgi çekici ve popüler mekanlarından Beykoz Kundura, yaz aylarında açık hava sinemasıyla Anadolu Yakası'ndaki film tutkunlarını ağırlıyor. Kundura Sinema'nın Bir Yaz Gecesi Sineması programı, bu yıl 11-14 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek.

UNIQ
UNIQ İstanbul ve Başka Sinema işbirliği ile beşincisi düzenlenen UNIQ Açıkhava Film Festivali, yaz boyunca ödüllü filmler seçkisiyle sinemaseverleri ağırlayacak. Eylül ayına kadar sanatseverlere 50 uzun metraj film ile dopdolu bir program sunacak olan festival, dünyaca ünlü yerli ve yabancı ödüllü filmlerle izleyiciyi usta yönetmenlerin eserleriyle buluşturacak.

SAİT HALİM PAŞA YALISI
19'uncu yüzyıl Osmanlı mimarisinin görkemli örneklerinden Sait Halim Paşa Yalısı'nda film keyfi unutulmaz bir deneyim. Temmuz ayı boyunca bazı salı, çarşamba ve perşembe gecelerinize renk katacak programda altı film yer alıyor; geçen yılın Oscar ödüllü popüler müzikal ve müzik filmleri 'A Star Is Born' (2 Temmuz) ile 'Bohemian Rhapsody' (17 Temmuz), 'Green Book' (18 Temmuz) 'Aquaman' (25 Temmuz) ve 'Shazam'.

WATERGARDEN
Türk Telekom Prime'la perşembe günleri Ataşehir Watergarden'da ücretsiz açık hava sineması keyfi sizleri bekliyor. PRIME ACIKHAVA TCKN yazıp 6262'ye gönderirseniz, ücretsiz patlamış mısır ve içecek ikramınız oluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA