Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İLKER GEZİCİ

Yeni şarkı haftaya

Aylardır cezaevinde bulunan Deniz Seki, ATV'nin 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisine konuk oldu. Önceki gece yayınlanan Seki'li bölüm, sosyal medyada fırtına kopardı! Seki'nin cezaevinde yazdığı yeni şarkı haftaya ekrana gelecek

Atv'nin iddialı dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a konuk oyuncu olan Deniz Seki'nin yer aldığı bölüm, önceki akşam yayınlandı. Dizide cezaevine giren 'Meryem Çakırbeyli'nin (Deniz Çakır) koğuş arkadaşı olarak kendi ismiyle yer alan Seki, sosyal medyayı kilitledi. Uzun süredir cezaevinde bulunan ünlü şarkıcının ekranda görünmesiyle birlikte, hayranları Seki'nin ekrandaki görüntüsünü Instagram ve Twitter'da paylaşmaya başladı. Gülben Ergen, Demet Akalın ve Armağan Çağlayan gibi ünlü isimler de sosyal medyada yaşanan duygusal anlara yorumlarıyla eşlik etti. Ünlülerin, Deniz Seki'yi uzun süre sonra ekrana taşıyan sahnelerle ilgili yorumları şöyle:
ARMAĞAN ÇAĞLAYAN: Ağlattın bizi be Deniz... Bütün özlediklerine sarılır gibi sarıldın sımsıkı.
GÜLBEN ERGEN: Deniz'i bu dizide oynatmayı düşünen, bunu gerçekleştiren, ona bu sevinci yaşatan bin yaşasın! Yandıkça yanan bir yüreğin yüzü be... Dinginliğin, sessizliğin güzelliği bu.
DEMET AKALIN: Sana aylar su gibi geçsin Deniz'im.
SERKAN SEKİ: Saatlerdir o kadar güzel telefonlar, mesajlar geliyor ki... Gerçekten iyi ki varsınız ve hep varolun. Allah razı olsun hepinizden. Bu haksız durum elbet son bulacak bir gün. İlahi adalette zaman aşımı yoktur.

'İKİ GÜNLÜĞÜNE KENDİMİ ÖZGÜR HİSSETTİM'
Deniz Seki, dizide rol alma süreciyle ilgili şunları söyledi: "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı kabul etmemin tek sebebi, mahkumların sesi olmak. Cezaevlerinde kimsesiz, durumu iyi olmayan, ziyaretçisi gelmeyen kader mahkumları var. Dizideki diyaloglarım bunların üzerine... Ekibin izin alabilmesine çok şaşırdım ve çok duygulandım. Güzel bir ekip, inanılmaz bir oyuncu kadrosu. İki gün boyunca kendimi özgür hissettim. Çekim ekibi gidince koğuşa geri döndüm, mahkum Deniz oldum." Seki, cezaevinde bestelediği şarkıyı da ilk kez dizide söyleyecek. İşte o şarkının sözleri: 'Aşkın içinden geçtiysen büyümüşsündür / Rüzgar yönünü değiştirdiysen esmemişsindir, ılıksındır sen / Bu neyin bedeli, maalesef yanmadan sönmüyor insan / Keşfe dalıp kendini seyrettiysen sen, hatıralarınla yüzleşmişsindir / Mutlu olmayı hak ettiysen sabretmişsindir'

HAYRANLARI EKRANA KİLİTLENDİ
Deniz Seki hayranları, sosyal medyada duygusal mesajlar paylaştı:
* Ö.D.: Bir hafta çabuk geçsin.
* S.A.: Bu kadar etkileyeceğini sanmazdım.
* F.N.: Çok etkilendim onu görünce. Meğer ne çok özlemişiz.
* G.A.: Kilitlendik atv'ye ve ilk şarkısı çıkınca bir titreme tuttu... 'Hadi gösterin artık' derken Deniz Abla'nın yüzünü görünce içimiz yandı.
* B.İ: Deniz'e böyle güzel anları yaşattıkları için, moralini yükselttikleri için dizi ekibine teşekkürler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA