Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BUGÜN NE PİŞİRSEM? ELİF KORKMAZEL

Bugün ne pişirsem?

Kırmızı biberli hindi pane
4 parça hindi göğsü
2 adet közlenmiş kırmızı biber
1 paket pane harcı
3 adet yumurta
Tuz
Karabiber
Hindi etini tuz ve karabiberle tatlandırın. Ortasına dilimlenmiş kırmızı biberi koyup rulo biçiminde sarın. Önce çırpılmış yumurtaya, daha sonra da pane harcına bulayın. Kızgın sıvı yağda kızartın.

Fasulyeli bulgur pilavı
2 su bardağı pilavlık bulgur
250 gr. çalı fasulyesi
125 gr. tereyağı
2 çorba kaşığı salça
4 su bardağı su
4 diş sarımsak
Tuz
Pul biber
Nane
Fasulyenin kılçıklarını ayıklayıp boydan boya incecik kesin. Bir su bardağı tuzlu suda 15 dakika haşlayıp süzün. Tereyağının yarısında salça, tuz ve pul biberi kavurun. Kalan su, fasulye ve tuzu tencereye katın. Kaynamaya başlayınca bulguru ekleyin. Suyunu çekinceye kadar pişirin. Dövülmüş sarımsağı kalan yağda pembeleştirin, naneyi ekleyip pilavın üzerine gezdirin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA