Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Süt, şeker, irmik, nişasta ve damla sakızını karıştırarak koyu bir kıvam alana kadar pişirin. Ortası delik bir kalıbı yağlayın. Muhallebiyi kalıba dökün. Bisküvileri blenderden geçirip karışımın üzerine dökün. Tatlıyı buzdolabında soğutup servis tabağına ters çevirerek çıkarın. Ortasına doğranmış çilek koyun, üzerine çikolata sosu dökün.

MALZEMELER
1 lt. süt
1 su bardağı toz şeker
6 çorba kaşığı irmik
1 çorba kaşığı nişasta
1 paket damla sakızı
1 paket kakaolu bisküvi

ÜZERİ İÇİN:
Çilek
Çikolata sosu

EKMEK PİZZA
Yağlanmış fırın tepsisine tost ekmeklerini dizin. Sıvı yağ, ketçap, salça ve kekiği bir kapta karıştırın. Rendelenmiş peynir ve ları da ekleyip karıştırın. Ekmeklerin üzerine bu karışımı sürün. En üste rendelenmiş kaşar peynirini serpin. Isıtılmış 180 derecelik fırında pişirin.

MALZEMELER

1 paket tost ekmeği
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı ketçap
200 gr. beyaz peynir
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
2 adet yumurta
1 tatlı kaşığı kekik

SEBZE SOTELİ YUMURTA
Havuç, kırmızı biber, sivri biber ve patatesi doğrayın. Soğanı doğrayıp kavurun. Kavrulunca üzerine mantarı, havucu, patatesi ve diğer sebzeleri ekleyip pişirin. Doğranmış sarımsak ve baharatları ilave edip karıştırın. Yumurtaları sebzelerin ortasına kırıp pişirin.

MALZEMELER
4 adet yumurta
20 adet mantar
1 adet soğan
2 adet havuç
2 adet patates
2 adet kırmızı biber
4 adet sivri biber
1 çay bardağı sıvı yağ
4 diş sarımsak
Tuz, kırmızıbiber, karabiber

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
YAZARA MAİL GÖNDER
BİZE ULAŞIN