Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

George sana burada yer yok!

Uzun masa yemeklerinin hastasıyım! Filmlerdeki İtalyan aileleri gibi battal boy bir masaya sıra sıra dizilip cır cır konuşmaya bayılırım! İşte o film karesindeyiz...
İtalya Büyükelçisi'nin Tomtom Sokak'taki evindeyiz; bilinen adıyla Venedik Sarayı'nda. Ankara'dan geldiğinde burada kalıyormuş sayın Başkonsolos. Unutmadan; Federica Ferrari Bravo'nun bu evdeki yani Venedik Sarayı'ndaki son günleri... Evde bir taşınma telaşı var. Duvarlarındaki Osmanlı tabloları da bize göz kırpıyor; bakmayın siz Konsolos'un İtalyan işi sarayına.
Dev avizelerinin altında her birimiz aristokrat, her birimiz Rönesans dönemi eseri...
İtalya'daki Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük yatırımı olan St.
Regis Venice'in yatırımcısı Permak Group Yönetim Kurulu üyesi Emir Uyar'ın evsahipliğinde bir aradayız.
Venedik'teki Türk adası ile ilgili aydınlanıyoruz.
Evet, yanlış okumadınız; Venedik'te halis muhlis bir Türk adamız var!

BİR STAR GÖREB İLİRSİNİZ
St. Regis Venedik'in şefi Roberto Dal Seno'nun dana carpaccio ile başlayıp patlıcanlı ravioli ile devam ettiği mönüyü birer çatal tatsam da bol soslu muhabbet bizim karnımızı doyuruyor. Bu Türk adasında golf sahasından helikopter pistine kadar yok yok!
Keyfine düşkün Türk gezginlerimizin dikkatine! Bugüne kadarki bilinen Venedik tatillerinizi unutun.
Bu arada Türk adasının müdavimleri arasında bir Hollywood yıldızı da varmış. Dedikoduya göre; George Clooney, burada evlenmek istemiş ancak dolu olduğu için bütün adayı bir türlü kapatamamış.
Buraya yolunuz düşerse, unutmayın; siz de bir Hollywood yıldızı ile yan yana odalarda kalabilirsiniz, gözünüz açık olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA