Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Sevgilisini hipnozla evliliğe ikna etmiş!

Şimdi anlatacağım hikaye, yeni bir tartışmayı alevlendirecek, uzmanlar ayaklanacak! Hipnozla aşk mümkün mü, yoksa bu bir palavra mı? Şehrin popüler mekanlarında son günlerin konusu bu... Söz konusu çiftimiz, bir süredir beraberdir ve bir ayrılıp bir barışmaktadır.
Fakat kız tarafı, erkeği bir türlü nikah masasına oturtamamaktadır. Her türlü numarayı dener fakat mutlu sona ulaşamaz. Ta ki erkek arkadaşı, kızın tavsiyesiyle bir estetik doktorunun kapısını çalana kadar... Erkek, birkaç saat sürecek bir estetik operasyon geçirecektir. Ameliyat; narkoz altında gerçekleşecek kolay bir işlemdir. Anlatılan efsaneye göre; kızımız doktorla anlaşır ve narkoz altındayken erkek arkadaşına hipnoz uygulatacaktır. Ona hipnozla evliliği ve onsuz olamayacağını aşılatır. 'Böyle bir şey mümkün mü yahu?' diyebilirsiniz. Varmış işte, en azından bunu yapabileceğini iddia eden bir doktor varmış.
O ameliyat bitti, genç beyefendi iddiaya göre narkoz esnasında hipnotize edildi. Peki ya şimdi? İlişkideki kavga kıyamet sona erdi ve çiftimiz evlendi! Damat, çok aşık ve gözü kızdan başkasını görmüyor. Ben diyeyim hipnotik aşk, siz deyin gerçek aşk... İşte son günlerde her masada bu efsane konuşuluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA