Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bu yazın bomba aşklarının tohumları Bodrum’da atılıyor!

Nisan ayında Bodrum'a demir atmayı alışkanlık haline getirdim. Burada yaza hazırlık yapanların ince telaşına, İstanbul'un kaotik yaşam biçiminden daralıp Bodrum'a yerleşen insanların hikayelerine kulak kabartmaya bayılıyorum. Her Bodrum'a gidişimde başka bir firariyle arkadaş oluyorum. Bodrum'da hava 30 derece; güneşte durursanız fena halde yanıyorsunuz. Ben de güneş kremi kullanmamanın cezasını çekiyorum ama yine de değer... O ince sızı bile güzel geliyor insana. Serinlemek için denize girebilirsiniz; içiniz ürperse de serin sular iyi geliyor. Değişmez ritüellerimden biri de; üç sezondur gittiğim Cennet Koyu'ndaki Mandarin Oriental... Gizli aşk kaçamağı yapan romantik çiftler de, Ortadoğulu turistler de burada. Bizim paparazziler şimdi orada olsa, yılın manşet haberini yakalarlar! Anlaşılan yaz aşklarının tohumları bu sezon da Cennet Koyu'nda atılıyor. Yaza kalmaz, düşer gündeme benden söylemesi. Ben de koluma Derya Şensoy'u taktım, birlikte ödemden arınmalı tatilimize başladık. SPA tatili yaparken, deniz-kum-güneşin tadını da çıkardık. Buradaki Bodrum Balıkçısı'nın samimi ortamının yanı sıra lezzetli mezeleri ve deniz ürünleri aperatiflerini seviyorum. Balık keyfini seviyorsanız, tam size göre... Bodrum'da magazinden biraz kopayım, telefonumu kapatayım, her şeyden habersiz kalayım dedim. Magazin detoksu, cidden insana iyi geliyormuş be! Peki ben yokken İstanbul'da neler olmuş...

JEAN SAVAŞLARI:
Çağatay Ulusoy'un Taylor Hill ile Bodrum'da çektiği jean reklamı mı daha ilgi çekici, yoksa Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'in rol aldığı reklam mı? Jean savaşlarının fitilini ateşleyen bu rekabetten elbette markalar karlı çıkacak, üzerine çok yazılıp çizilecek. Elbette bu isimler üzerlerine çuval giyse yakışır! Peki o jean, bende Çağatay'daki gibi durur mu? Emin değilim! Türk halkının ortalama vücut tipine bakarsak, kimsenin onlar kadar mükemmel olmadığı ortada. Zaten hiçbir marka kalkıp da 'Bu jean sizin üzerinizde Çağatay ve Kerem'de durduğu gibi durur' diyemiyor! Ah bir deseler... Karşımızda iki taş gibi adam ile Victoria's Secret meleği Taylor Hill ve Serenay Sarıkaya var. Bu arada Çağatay; senin yanına yabancı bir yenge pek yakışırdı, iyi bir ikili olabilirdiniz. Bunu bir düşün derim...

GIPTA EDİLECEK ÇİFT:
Erdil Yaşaroğlu- Begüm Kütük çifti hakkında 'Boşanıyorlar, ayrılıyorlar' haberleri çıkıyormuş da muş muş! Onları birkaç gün önce Lucca'da gördüm. O kadar uyumlu ve dengeli bir ilişkileri var ki; hangi gözle bakıp da 'Ayrılıyorlar' diyorsunuz anlamıyorum. Bence gıpta edilecek çiftlerden biri... Senaryo yazmayalım arkadaşlar!

ŞEZLONG EMEKLİSİ EDA:
Eda Taşpınar denince akla meşhur şezlong pozları gelirdi. Yaz demek, Eda demekti. O şezlong pozu gazetelere, dergilere çıkınca tatil sezonu açılırdı. Gazeteciler Eda'yı sıkıştırıp 'Sizi artık şezlonglarda göremiyoruz' demişler. O da "Şezlongumu genç kızlara bıraktım; gençlerin önünü açmak lazım" demiş. Bir taraftan şezlong muhabbetini ti'ye almış, diğer taraftan '20'li yaşlar geçti artık, büyüdüm' mesajı vermiş. Erken bir emeklilik kararı belki ama aynı zamanda birilerine ince ayar verecek bir açıklama. Ah Eda, senin yerinde başkası olsa, 70'ine de gelse o şezlongu bırakmaz, 20'liklerle kapışır, atışır, atar tutar. Ülkemizde gençlerin önünü açmayan, olduğu yeri parselleyen o kadar çok insan var ki... İster kurumsal dünyada, isterse magazin dünyasında olsun, daha iyi gençlerin geldiğini kabul etmiyoruz ve onlara yol vermiyoruz. Eda'yı örnek almaları lazım.

10 YILLIK ŞEHİR EFSANESİ:
Sonunda söylentiler gerçek oldu; Miami, Mallorca ve Marbella gibi tatil bölgelerinin ünlü mekanı Nikki Beach, Bodrum- Torba'ya geliyor. Hem otel, hem de beach club olarak hizmet verecek olan Nikki'de 72 oda, SPA ve villalar olacakmış. 10 yıllık şehir efsanesinin, bu yaz gerçeğe dönüştüğünü göreceğiz. Aklımdaki soru işareti, Nikki'nin konumuyla ilgili. Torba, bizim gençlik için cazibe merkezi olur mu, orada partileyip eğlenirler mi, bilinmez. Son birkaç yıldır Yalıkavak yükselişteyken; Nikki, Torba'yı ne kadar cazip kılacak göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA