Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Selfie isteğinin reddedilmesi çok acı bir şeymiş!

Candan Erçetin'le selfie çekmek isteyen Safiye Soyman, "Asla selfie çektirmem" diyen Erçetin tarafından reddedilmiş. Safiye Abla da Candan Hanım'ın tepkisine çok bozulmuş. Sanırım Safiye Abla ile zamanlamamız aynı; ben de geçtiğimiz günlerde bir anti-selfie'ciye denk geldim! Bodrum'daki Fenix'te dans ederken, mimari başarısına hayran olduğum, cool tavrına gıpta ettiğim Mahmut Anlar'ı gördüm. Kendisinin enerjisini ve stilini çok severim. "Mahmut, bir selfie çekelim mi?" diye yanına gittiğimde, beni benzer bir tavırla geri çevirdi. Telefon elimde, tam da selfie açısında kalakaldım! Etraftakilerin bana bakışına mı, yoksa reddedilmenin verdiği o hisse mi üzülsem, bilemedim. Ama cidden selfie reddi yemenin acısı bir başkaymış. Yani hoşlandığım birinin, çıkma teklifime 'Hayır' demesi bu kadar koymazdı.
Peki bir insan neden anti-selfie'ci olur?
1- Makyajsızdır veya selfie'lerde yeterince genç görünmediğini düşünüyordur. Veya selfie sempatisini kendisine uygun bulmuyordur.
2- Nerede olduğunun, sosyal medyada bilinmesini istemiyordur.
Gizleniyordur; sevgilisinden, arkadaşından kaçıyordur.
3- Bu tavrın daha cool olduğunu düşünüyordur.
'Tüm dünya selfie yapabilir ama ben yapmıyorum' diyordur.
Modayı, trendleri inkar edip kendi bildiğini okuyan anti-moda ve anti-trend'ciler gibi...
4- Son ihtimal ise üzücü ama gerçek: Sizinle aynı karede görünmek istemiyordur.
Sen üzülme Safiye Abla, onlar bizi beğenmese de, biz onları her halleri ile seviyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA