Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Instagram’lık fotoğraf çekemeyen eşler yandı!

Cannes serüvenimi noktalayıp ayağımın tozuyla İstanbul'a geldim. Planım hemen Bodrum'a uçmaktı. Birçok derginin partisi, yeni otellerin açılış kutlaması, düğünler art ardaydı ve hızlandırılmış bir Bodrum beni bekliyordu. O anda kafamda sıralama yaparken yoruldum ve 'Otur yerinde Mert!' dedim; İstanbul'da kal, hayatını yavaşlat, şehrin terk edilmiş halinin keyfini sür... Peki bu 48 saatte sosyal yaşamda neler oldu? En çok kimler konuşuldu? Merak ediyorsanız, buyurun o zaman...
İstinyePark'ta yeni açılan bir restorandayım. Arkadaşımla sohbet ederken, bir çiftin tuvaletin önünde tartıştığını gördüm. Kadın telefonunu eşine uzatıp "Boydan çeksene beni" diyordu. Birkaç denemeden sonra, fotoğrafların istediği gibi olmadığını fark edip eşini azarlamaya başladı: "Ne kadar beceriksizsin sen be!" Aynen böyle başladı cümleye... Beyefendi de çaresizce "Aşkım istediğin gibi işte... Neden beğenmedin ki?" diyordu.
Ama kadının tadı kaçmıştı bir kere... Suratlar asıldı, adamcağız da sustu kaldı... Görünen o ki, artık çiftler sık sık Insta-kavgalara tutuşuyor. Beyler, en iyisi siz fırça yememek için biraz kadraj çalışın. Yoksa eşinizin gazabına uğrayabilirsiniz.
Geçtiğimiz günlerde Instagram'da tanımadığım birinin profiliyle karşılaştım. Bugüne kadar Instagram'da markaların reklamlarını görmeye alışmıştık. Ancak bu delikanlı, elinde kahvesiyle moda blogger'ı kıvamındaki pozuyla ekranımda duruyordu. 'Bu kim?' diyerek afalladım. Hangi ara takibe aldım ki onu? Haa sponsorlu içerikmiş! Sponsorlu şahsın ismi Ufuk Çakır...
Kendisinin kişisel blog'u varmış. Takipçi sayısını artırmak için reklam vermiş anlaşılan. Bu formül ne kadar işe yarar bilinmez ama ben size Instagram'da dikkat çekmeniz için başka tüyolar vereceğim:
1- Sıra dışı yerlere gidin. Herkesin gittiği yerlerden fotoğraf paylaşmanın bir albenisi yok.
2- Elimi sallasam moda blogger'ına çarpıyor! Siz başka bir alanı sahiplenin; giyilmemişi, denenmemişi, yapılmamışı yapın.
3- Diliniz farklı olsun. Kendine has bir üslup şart. Bakın, geçen yılın en çok konuşulan ismi Kerimcan Durmaz'dı. "Ablan star bebeğim" dedi, ezdi geçti... Giyimi, kuşamı, makyajıyla çok konuşuldu. Şeyma Subaşı'ya bakın... 'Cennette mi yaşıyor acaba!' diyerek merakla takip ediyorsunuz her paylaşımını. Bize görmediğimiz yerleri gösteriyor, modayı birkaç adım önden takipçilerine sunuyor. Peki Danla Biliç'e ne demeli? Sosyal medyada makyaj tüyoları veren onca kişi arasında en komik olanı o... Hayatı tiye alıp kendisiyle alay edebiliyor.
Büşra Develi ile Burak Deniz... Onlarınki yeni bir ilişki değil; aşkları dizi setinde başladı, uzun zamandır da sessiz sedasız aşklarını yaşıyorlar.
Bu hafta sonu Bodrum'da katıldıkları bir partide çekilmiş el ele pozlarına rastladım. 'Nasıl da yakışıyorlar' deyip arkadaşımla birbirimizi dürttük. Aklı olan, bu çifti bir projede tekrar yan yana getirir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA