Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Artık herkes YouTuber oluyor!

Artık herkes yavaş yavaş YouTuber olmaya başladı. Çevremde kimi görsem, kendine bir YouTube kanalı açtığını ya da hazırlığına başladığını söylüyor. Yakındır, ben de kendi kanalımı açacağım; neden mi? Sıralayayım…
1- YouTube'da kendi içeriğini üretme özgürlüğün var. İzlenip izlenmeme derdi olmaksızın, reyting kovalamadan çek, montajla, paylaş!
2- Instagram'da samimiyet ve doğallık kısmı yalan dolan, daha çok filtreli hayatlarımızı paylaşıyoruz orada. Bir de Instagram'da sunduğumuz halimize gıcık olan, bizden nefret eden çok. Kendimi YouTube'da daha iyi ifade edebileceğimi düşünüyorum.
3- YouTube biraz uğraş gerektiriyor ama ekip çalışması ile iş, en kaliteli hali ile sunuluyor. Ancak ileride iyi içerik üretenler; markaların, iletişimcilerin dikkatini çekecek ve sağlam bir gelir kapısı açacaklar kendilerine.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA