Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bu hayatta her şeye sahip olmak için neleri riske atardınız?

Size bir oturuşta 10 bölümlük tüm sezonu izleyeceğinizi garanti edeceğim bir dizi önereceğim: 'What If'. Dizinin başrolünde Renee Zellweger var. Diziyi, 'Her şeye sahip olabilmek için neleri riske atardınız?' sorusu şekillendiriyor. Ve daha sonra çarpıcı ahlak hikayeleri ile bezenmiş bir serüvenin içine giriyorsunuz. Diziyi izlerken 50'li yaşlarındaki Renee'nin taş gibi vücuduna, kaslı kollarına hayran olacak, hatta sabahına spor eğitmeninizle bir randevu ayarlamak isteyeceksiniz. Renee'nin canlandırdığı 'Anne Montgomery' gibi siz de insanların varlığını sorgularken, dizinin sonunu tahmin etmekte zorlanıyorsunuz. Dizinin ikinci sezonu olur mu bilinmez ancak Zellweger bu işi tadında bıraksa yeri. Yoksa malum diziler uzadıkça sonları hayal kırıklığı oluyor.

Bayramda Bodrum'a!
Siz bu satırları okurken ben havalimanında bayramı Bodrum'da geçirenlerle bir o yana, bir bu yana savruluyor olacağım. Şimdiden Bodrum'daki mekanların rezervasyonları dolmuş. Bekleme listelerinde sıra bekleyenleri duyuyorum. Bakalım bu yaz Bodrum'da neler olacak? Bu sefer detoksa değil eğlenmeye gittiğim Bodrum'dan havadislerimi önümüzdeki cuma köşemde okuyacaksınız.

Nişantaşı halkının bir sorunu var
Geçtiğimiz günlerde bir masada konuşulana kulak misafiri oldum. Nişantaşı ahalisi, popüler teras barlarından birinde yapılan müzikten çok rahatsızmış. Mekanın geceleri yüksek sesli partiler düzenlemesi onları uykusuz bırakmış, "Böyle giderse şikayet edeceğiz" diyorlardı.

Teraslar kapılarını açtı
Öncelikle sahil hattının en yenisi, en merak edilenini ilk sıraya koyuyorum. Bebek Oteli bir süre önce el değiştirmiş, The Stay bünyesine girmişti. Kısa sürede restore edilen otelin hem giriş barı, hem de terası bu hafta kapılarını açtı. Bu yazın en hit mekanlarından biri olacağı aşikar. Doğru rezervasyon politikası ile iyi bir müşteri kitlesi yakalar. Menüsündeki lezzetlerini vazgeçilmez kılarsa sıradan bir otel terası olmaz, müdavimlerini oluşturur. Soho House'un terası da bir pazar partisiyle geçtiğimiz hafta açılışını yaptı, orası da düzenlediği etkinliklerle üyelerinin gözdesi. Soho'ya yürüme mesafesinde yeni bir teras daha keşfettim. IKSV'nin içindeki Monkey, arkadaşlarınızla gün batımında buluşacağınız tam bir laflama adresi. Emirgan'a doğru uzanırsanız, La Boom da kapılarını açmış. Mekanın sahibi Umut Evirgen'in menüsüne eklediği yeni lezzetleri keşfedebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA