Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Paylaşım yaparken eğlenmeyi unutuyoruz

Popçu Edis, geçtiğimiz salı akşamı Harbiye'de konser vermiş. Tabii ben yine durumdan bi haberim, konserden Instagram sayesinde haberdar oldum. Takip ettiğim çoğu kişi de oradaymış. Edis, Harbiye'yi tıka basa doldurmuş. Repertuvarına Justin Timberlake'in 'Sexy Back' adlı şarkısını da almış. Kendisine bir zamanlar vokal yapan en yakın arkadaşı Aybüke Albere'yi de sahnesine konuk almış, beraber şarkılar söylemişler. Bu arada Edis, sahnede giydiğin şorta bayıldım, nereden aldın? Şaka bir yana konserine gitmeden Edis'i sahnedeki tüm başarısına hakimim. Ah dijital dünya, Instagram sağolsun! Tabii bir yandan da şunu merak ediyorum, paylaşım yaparken gerçekten de eğlenmeyi kaçırıyor olabilir miyiz? Harbiye konserleri sezonu açılmışken, en çok izlemek istediğim ünlü ise altı yıl aradan sonra sahneye çıkacak olan Ebru Gündeş.



Steroidli kadınlar sosyetik davetlerde
Geçtiğimiz günlerde iletişimci bir arkadaşımla Papermoon'da yemekteyiz. İçeride bir doğum günü grubu var, kadın kadına gelmişler. Masadaki bir kadının vücudu dikkatimizi çekti. O kadar kaslı ki, spor salonundan yeni çıkmış gibi bir hali vardı. Ancak yanımdaki arkadaşım "O kadar belirgin kas yapısı ancak steroid iğnesiyle olur" dedi. Yani aslında kaslı bir görüntü için steroid basıyorlarmış! Bu sporcuların kullandığı, genellikle erkeklerin tercih ettiği bir iğneymiş. Son dönemlerde ünlü kadınlar da kullanmaya başlamış. Tabii bunu inkar eden de var, etmeyen de. Ne kadar spor yaparsan yap doğal kas yapısının üstünde bir görünüm varsa, bu işin altında bu iğne varmış. Kızlar siz sakın bu akıma takılmayın, kadında bu kadar erkeksi bir yapı hiç hoş değil.



'Riviera'ya sardım
Her yaz Bodrum'a demir atarken, bu yaz İstanbul'dayım. Peki şehir hayatı nasıl geçiyor?
Evde klimanın altında yaşıyorum. Şu sıralar ikinci sezonu yayınlanan 'Riviera'ya sarmış durumdayım. 10 bölümlük mini dizi olarak hayatımıza girdi ancak o kadar ilgi çekti ki ikinci sezonu da bizimle. Fransız Rivierası'nda lüks yaşantı nasıl olur görmek isterseniz hemen başlayın.
Bir de yeni mekan önerim var. Hep bir Reina arayışındayız ya işte Oligark öyle bir yer. 3 bin kişi kapasiteli, içinde beş farklı restoranın bulunduğu mekanın içinde Ali Ocakbaşı, Pepe's İtalian, Yada Sushi ve Oligark Wine & Dine bulunuyor. Hafta sonları dans etmek için iyi bir alternatif.

Sizin evlenme amacınız ne?
Her gün yeni bir insan modeline denk geliyorum. Kafalar ya iyice yandı ya da artık insanlar kendilerine ve çevrelerine karşı çok dürüst. 30'larında bir arkadaşım, "Bunlar son gezmelerim, kışa evlenirim" diyor. Sorduğumda da aşk evliliği yapmayacağını söyleyerek "Gözümün içine bakan iki adam var. Onlardan biri ile evlenirim, hamile kalıp çocuğumu doğururum, sonra da boşanırım. Nafakamı da bağlar, kaldığım yerden hayatıma devam ederim" diyor. Bu durumu erkek kısmı da kabullenmiş. Bakın ünlüler dünyasına; 13 aylık evliliğini bitirecek olan bir ünlümüz de var, çocukları daha çok küçük. Kadın kısmı hayatını garantileme derdinde, erkek kısmı ise evlat sahibi olup tekrar özgürleşme.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA