Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Tam bir gıybet kazanı

Yazın en sıcak günlerindeyiz. Ama bu gündemi sıkı sıkıya takip etmediğimiz anlamına gelmez. Her gün yeni bir mevzuya uyanıyoruz... Özellikle akıllı telefonlarımızı elimizden düşürmeden WhatsApp gruplarında dönen muhabbet tam bir gıybet kazanı. Özellikle 'WhatsApp magazini' diye bir durum var. Olaylar, dedikodular; gazetelere, internet sitelerine, hatta Insta magazin hesaplarına düşmeden WhatsApp gruplarına düşüyor. Kimse yüz yüze dedikodu yapmıyor artık, hatta televizyon programlarında masaya yatırılan mevzular da kesmiyor. İşte tam da böyle bir anda gruplardan birinden bir kız arkadaşım yazıyor 'Instagram eskortlarından çok sıkıldım' diye. "Engelledikçe ürüyorlar. Kocamı normal hayatta kollamak yetmediği gibi bir de Instagram'daki kadınlar başımızda. Ne yapacağım bilemedim?" diyor. Aman eşlerinize dikkat hanımlar.


Restoranı krize sokan olay
Şehrin popüler restoranlarından birinde şöyle bir olay yaşanıyor: Sosyetik bir hanımefendi yemek yediği sırada "Çantam çalındı, çantam yok" diye bağırarak ortalığı ayağa kaldırıyor. Ve mekanın kapılarını kapattırıp kimsenin hareket dahi etmemesini istiyor. Hanımefendinin belli ki panik atağı var. Mekanda bulunanlar ise bu duruma anlam veremiyor. Hatta tepki gösterip hesap isteyip kalkmak isteyenler de oluyor. Kadının 25 bin Euro (yaklaşık 150 bin lira) değerindeki çantası mekan içinde bir süre aransa da bulunamıyor. Sonra kadının çantasını, makyaj tazelemeye gittiği mekanın tuvaletinde unuttuğu ortaya çıkıyor. Hanımefendi, mekandaki herkesten özür diliyor.

70'lerden ışınlanmış müzisyen
Hangi diziye sarsan içinden o adam geçiyor. Michael Kiwanuka'dan bahsediyorum. İlk olarak kendini 'Little Big Lies'ın açılış müziği 'Cold Little Heart' ile tanıdım, ardından 'When They See Us' isimli yeni Netflix projesinde 'Love&Hate' parçası dolandı dilime. Art arda tüm parçalarını dinlemeye başladım. Dinledikçe ben de her parçaya yeni bir hikaye, yeni bir film senaryosu yazmaya başladım. Michael, adeta 70'lerden ışınlanmış gibi ama henüz 30'larında bir İngiliz sanatçı. Neyse ki kendisini canlı canlı dinlemek için fırsatım da var. 20 Temmuz'da İstanbul One Love Festivali'ne geliyor. Biletler tükense de elimden geleni yapacağım ve bana ilham veren müziğin peşine düşeceğim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA