Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Etiketiyle gezen blogger kim?

Bu hafta bizzat başıma gelen bir olayı anlatacağım sizlere... Bloggerların katıldığı bir davetteyim... Bir içim su güzelliğinde bir davet kızı yaklaşıyor yanıma. Biraz lafladıktan sonra üstündeki ceketi sandalyenin üzerine asıyor. Bir süre sonra ceketini buruşmasın diye kaldırmak istediğimde, elime içindeki fiyat etiketi geliyor. Görmemezlikten geliyorum haliyle. Durumu anlattığım ortak bir arkadaşımız, "O kızın huyu bu, Instagram için alır giyer, sonra iade edip yenileri ile değiştirir" dedi. O an için sosyal medyadaki hayatımızı sorguladım. Gerçeğimizden ne kadar uzağa gidersek o kadar mı dikkat çekiyoruz?

Sahil hattındaki tehlike!
Benim gibi Bebek-Arnavutköy sahil hattında yürüyenler, bu yazıma hak verecek. Balık tutanlar bana kızacak ama orta yol bulursak hepimiz mutlu olacağız. Geçtiğimiz günlerde sahilde yürürken balık tutanların nizamsızlığı yüzünden oltanın çengeli ayak bileğime takıldı, çıkarmak için çok uğraştık. Bu bir tek benim başıma gelmiyor; saçına çengel dolananı, koluna batanı, köpeğinin patisine saplananı çok duydum. Bir arkadaşım yurt dışında özel balık tutma noktaları olduğundan söz etti. Keşke aynı uygulama bizde de olsa, yürüyüş alanlarını amacına uygun kullansak...

Köşe arkadaşıma sabır!
Malum yaz ayları, düğünler art arda yapılıyor. Yine sosyal medyada bir gelin-damat yarışı almış başını gidiyor. GÜNAYDIN'daki köşe arkadaşım Pelin Kaya nam-ı diğer Modavesosyete, Instagram sayfasında beğendiği gelinleri ünlü-ünsüz ayırmadan paylaşır. Onun için tek unsur, gerçekten beğenmesi ya da paylaşımının sağlam bir eleştiri malzemesine sahip olması gerekir. Sayfasına koymadığı, paylaşmadığı birçok ünlü gelin de var elbet. Ancak şu sıralar sayfasına girmek isteyen o kadar çok gelin var ki, onlardan gelen mesajlara inanamadım. Pelin, sen en iyisi mi Bodrum'daki evinde inzivaya çekil. Yoksa bu gelinler firar edip yanına gelecek, kendilerini sosyal medyada zorla paylaştıracaklar.

70 bin liraya loca olur mu?
Henüz Mikonos paylaşımlarına denk gelmedim ama merak ediyorum Komşu'da sezon açıldı mı, durumlar nasıl? Ben Aslışah Alkoçlar ve Tuğçe Postoğlu'nu koluma takıp ayın 25'inde gidiyorum Mikonos'a. O tarihlerde ne var, ne yok araştırdım. Behrouz, Tale of Us gibi popüler müzik adamlarının performansını dinlemek isterseniz, VIP alandaki en havalı locaya 10 bin Euro ödemeniz gerekiyor, yani 70 bin lira. Bu yaz da uçuk rakamlarıyla Mikonos çok konuşulacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA