Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Gündem olmanın son yolu: Market alışverişi

Magazin sever ünlülerimiz de zamana ayak uydurmaya başladı. Daha birkaç hafta öncesine kadar haber olmak isteyen ünlüler Bebek'e gider, magazin muhabiri arkadaşlara yakalanır, ertesi gün de manşetlerde yerlerini alırlardı. Şimdilerde işler değişti, yeni popüler görünme rotası Kuruçeşme ve Nişantaşı'ndaki büyük marketler. Giyinip kuşanıp süslenip maskeyi takıyorlar, daha sonra alışveriş yapıp, çıkışta "Kolay gelsin arkadaşlar" deyip otomobillerine biniyorlar. Bu alışveriş hareketi tamamen yalan dolan, muhtemelen o poşetlerin içinde zorunlu ihtiyaç olacak hiçbir şey yoktur. Amaç; poz vermek. Yeni gündeme düşmek artık böyle.

Sanal gece kulüpleri dünyada patladı
Video konferans uygulaması Zoom'da eğlenmek isteyenleri buraya alalım... Los Angeles kulüpleri bu sanal gece kulüplerine girebilmek için para ödüyor. Daha sonra siz içeri kabul edilmek için kıyafet kurallarına uyuyorsunuz, kameranızı açıp kabul edilmeyi bekliyorsunuz. Daha sonrasında dans pistinde yerinizi alıyorsunuz, özel kulübün sohbet odalarında sosyalleşip diğer misafirlerle konuşabiliyorsunuz. Unutmadan siz Zoom'da oda oda gezerken DJ'ler de performans sergiliyor. Sizin yapmanız gereken evde yeteneklerinizi sunup kendinize o atmosferi yaratmak, sonrası hayal gücünüze kalmış. Şimdiden iyi eğlenceler gençler.

Yeni nesil para kazanma yöntemi

Uygulamalar dünyasına hızlı giriş yaptım. İşte karşınızda Bigo! "O da ne?" der gibisiniz? Bu da yeni bir sosyal medya platformu. Yeni nesil para kazanma yöntemi. Burada da her şey canlı. Tüm hayatınızı canlı yayında göstererek para kazanıyorsunuz. Bir ekşi sözlük yorumu, uygulama için şöyle diyor: 'İçerisinde eski evlendirme programı yıldızlarının, başarısız oyuncuların, üçüncü sınıf magazincilerin yani hayatın neredeyse her kademesinde başarısız olmuş, ünlü olmak isteyen insanların olduğu bir uygulama.' 'O ünlülerden birine örnek ver' derseniz; bir dönem 'Çikita Muz' isimli şarkısıyla tanınan Ajdar. Ben burada neler oluyor diye bir bakınmak için indirdim. Şimdilik sessiz takılıyorum, canlı yayın yapan profilleri ve izleyenleri analiz ediyorum. 'Eğer vaktim var tüm hayatımı burada yayınlar para kazanırım' diyorsanız hemen indirin.

Biz evdeyken şehir yenileniyor
Nişantaşı'ndan Etiler'e Kuruçeşme'den Bebeke, tüm ana yollar, bizler evlerimizden çalışırken, sokağa adım atmazken yenilenmeye başlamış. Tüm cadde ve sokaklar kazılmış, altyapı yenilenmesi, asfalt düzeltilmesi gibi bu zamana kadar yaz aylarında şehir insanı tatile çıktığında yapılan belediye işleri bugünlerde son hız yapılıyor. Keşke hayat normale döndüğünde, gözümüzü sağlıklı hayata açtığımızda İstanbul baştan sona yenilenmiş, sıfır kilometre bir şehir olsa.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA