Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Cem Bölükbaşı zirveye yaklaşıyor

Türk Formula 1 Espor ve GT4 yarışçısı olan Cem Bölükbaşı, gittiği her yarıştan kupa ile dönüyor. Google'a ismini yazdığımda sayısız başarılarını tek tek okurken başım döndü desem yeridir. Motor sporları kariyerine 5 yaşında başlayan ve 6 yaşında Türkiye Şampiyonu olan Cem, her geçen gün zirveye daha da yaklaşıyor. Formula 1 pilotları arasında ismini göreceğimizden emin olduğum Cem'i sıkı sıkıya Instagram hesabı üzerinden takipteyim. Sizin de ülkemizi temsil eden bu genci hemen radarınıza almanız gerekiyor sevgili okurum.

Abdi İpekçi'nin yeni buluşma noktası
Bugüne kadar mağazasının kapısından girmişliğim yok Gizia'nın. İlk olarak tek bir şube ile cadde üzerinde yer aldı, daha sonra art arda çoğalmaya başladı. Marka, mağazacılıktan yeme içme alanına da el atmaya hazırlanıyor anlaşılan. Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda yürürken dikkatimi çeken Gizia Brasserie, bir zamanlar Cartier mağazasının yer aldığı dükkana konuşlanmış. Alışveriş sonrası misafirlerinin gidebileceği bir yer yaratmış. Henüz açılmayan mekan yine aynı hızla şubeleşirse hiç şaşırmam.

Ambargolu elbiseler!
Sosyal medyada bir giyim kuşam yarışı var. Dünya markalarının en yeni modellerini ilk kim giyecek? İlk aksesuvarını kim takacak? Hepsi merak konusu. Bu, Türk markaları ve tasarımcıları için de geçerli. Ancak bu yarışın galip çıkanları kendileri için bir yöntem geliştirmiş. Markaların yöneticilerine "Eğer o elbiseyi benden başkası giyerse benimle çalışamazsınız" diyen isimler varmış. Ambargo getirilen elbiseler ve aksesuvarlar ilk olarak onların üzerinde görünecek, başka kimse giymeyecek, Instagram moda sayfaları üzerinde kıyaslanmayacak. Ne diyorsunuz, sizce bu rekabette ambargo getirmek mantıklı mı? Bence evet!

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ
SESİYLE BİR UYGULAMADA!
Geçtiğimiz günlerde Özge Özpirinçci, "Bugün bir seslendirme işim var, karşıya geçeceğim" demişti. Daha sonra bu seslendirme işini bir uygulama için yapacağını söyledi. Meditopia isimli uygulama da seslendirme yapan Özge, böylelikle uygulamanın da ne olduğunu merak etmeme sebep oldu. Bu uygulamayı uyku kalitesini artırmak, stres ve endişesini azaltmak, ilişkilerine yakından bakmak, performansını yükseltmek ve beden sağlığını geliştirmek isteyenler deneyebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA