Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Sosyetik çapkınların yeni vize alma yöntemi

Avrupa ülkelerine rahatça gitmek isteyen sosyetikler, yurt dışında yaşayan sevgilileri sayesinde kolayca vize alıyor. Ama bunun için yazıştıklarını; mailler, mesajlar ve fotoğraflarla ispat etmeleri gerekiyor. Bizim sosyetikler önce flört uygulamasından yabancı bir sevgili buluyor, ilk buluşmayı Türkiye’de gerçekleştirip bol bol fotoğraf çektiriyor. Sonra gelsin kolay vize

Sosyetenin yeni seyahat formülü bu sevgili okurlarım! Avrupa ülkelerine gidişte sevgilisinin yurt dışında yaşadığını ispat etmek ve ardından kavuşma vizesi almak. Şu an çapkınlarımız seyahat için bu formülü deniyormuş. Uzun süredir yazıştığınızı ispat eden e-mailler, fotoğraflar, başvuru dilekçesi ile beraber konsolosluğa başvuruyormuşsunuz. Farklı ispat biçimleri de var tabii. İşte bu yöntemi fırsat bilen bazı çapkın sosyetikler, ilk önce flört uygulamasından kız tavlıyor, ilk buluşmayı Türkiye'de gerçekleştirip, ilişkiyi ispat edecek kanıtlarla Avrupa'ya giriş hakkını kazanıyormuş. Buna siz ne diyorsunuz?

Ev sahipleri çıldırmış olmalı

Karantina sürecinden bunaldık, ev değiştirmek, yeni ev satın alıp kiralamak istiyoruz ancak öyle bir tutarsızlık var ki... Ev sahipleri bu zorunlu ihtiyaç durumunu kendi zevklerine göre yönetiyor. Bugüne kadar ben hep kiramı aylık öderken, şimdi neredeyse baktığım tüm evlerin sahipleri yıllık ödeme istiyor. Üç depozito talep edenler bile var. Eve yapılacak tadilat listesine, tercih ettiğiniz ankastre ürünlerin markasına bile müdahale ediyorlar. Bir lira bile indirmedikleri gibi 'Ucuza mı veriyoruz yoksa' deyip son dakika fiyat artıranlar da var. Satılık evlerde de durum öyle; kedi fare oyunu tadında pazarlığa oturmak ne mümkün! Şartlar oldukça zorlaştı. En iyisi mi otur oturduğun yerde Mert!

Müstehcen fotoğraflarını satıyorlar

Son günlerde vücuduna güvenen, tornadan çıkma kaslı çıplak fotoğraflarını paylaşmak isteyenler, soluğu Onlyfans uygulamasında alıyor, müstehcen tabir edilen bu fotoğraflarını para karşılığı satıyorlar. Şimdilerde bu uygulama kulaktan kulağa yayılırken ben de geldiğimiz noktadan korkuyorum. Hiçbir şey üretmeyen, kafa yormayan bazı kişiler, sadece bu tarz içeriklerle Instagram dünyasının özgür alanlarını genişletmeye çalışıyorlar. Kullanıcıları üyelik başına 10 dolar kazanma fikri cezbediyor. Özellikle ebeveynler çok korkuyor bu durumdan, çocukları hesap açıp para kazanmak için bu yolu tercih etmesinler diye sürekli onları dijital kontrol altında tutuyorlar.

Karantina daveti nasıl olur?
Geçtiğimiz günlerde Prada'nın ilkbahar yaz koleksiyonun tanıtımı için Zorlu'ya gittik. Sibil Çetinkaya ile gittiğimiz etkinliğe saat başına iki davetli geliyormuş. Sezonun hit parçalarını incelerken diğer yandan da markanın direktörlerinden Songül Altuntaş ile lafladık. Nereden nereye? Geçtiğimiz sezon Soho House'da bir öğle yemeği daveti sonrası sinema salonunda defileyi izlemiştik, şimdi ise koleksiyonun yeni parçalarını Instagram'da paylaşıp mağazadan çıktık. Sade, aksiyonsuz, ikramsız bir davet olsa da sohbet etmeyi öyle özlemişiz ki... Ayaküstü laflamak hepimize iyi geldi. Hem kadın, hem de erkek koleksiyon ürünlerini gidip yerinde inceleyin; yazlık koleksiyon çok rahat ve sportif.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA