Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Pandeminin yükselenleri neler oldu?

Hangi uygulama, hangi mevzu gündemimizdeydi. Gelin bir listede toparlayalım.

ELİTLERİN TERCİHİ
Restoranların kapanmasıyla Cem Mirap'ın kurucusu olduğu yemek siparişinizi verebileceğiniz uygulama, İstanbul'un elitlerinin akıllı telefonunlarına indirildi. Lucca'dan Mangerie'ye, Bi Nevi Deli'den Cantinery'e tüm mekanların sevdiğiniz yemeklerini sipariş edebilirsiniz.

MİAMİ VE DUBAİ SEYAHATLERİ PATLADI
Yurt dışına çıkmak isteyenler soluğu Miami ve Dubai'de aldı. İki şehirde de mekanlar açık ve hava sıcaktı. Bu destinasyonlar pandemiden hiç etkilenmemiş gibiydi. O sebepten kafasını boşaltmak isteyen lüks tatil severlerin favorisi oldu.

KİLO HEP BAŞ KONUMUZ OLDU
İlk sokağa çıkma yasaklarında herkes mutfaktaki hünerlerini gösterip lezzetli yemekler yaptığından yazı birçok insan kilo problemiyle geçirdi ancak ikinci kez girilen karantinada mutfakta olmak o kadar keyif vermedi ve spor salonları da açık olduğundan şehri biraz açık hava detoks merkezi gibi kullandık. Ben de 20 kilo verdim. Şimdi havalar biraz ısınsın herkes evden daha fit çıkacak.

MARKALARIN EŞOFMAN TAKIMLARINI GİYDİK
Şebnem Günay'ın rengarenk takımlarına uçuk renkli modellerine bayılıyorum. Ancak Les Benjamins, Soon to be Anounced, Freedom of Space gibi markalar da hayatımıza rahatlık kattı. Eşofmanlar, gardırobumuzun vazgeçilmezi oldu.

ODALARDA SOHBET AKIMI
Konuşmaya o kadar hasret kaldık ki ne zaman uygulamaya girsem saatlerce aynı odada sohbet eden insanlara denk geldim. Başta ben de sardım ama şimdilerde çok fazla vakit geçirmiyorum. Davetiye usulü girilen platformun en yüksek takipçisi olan ismi de Gülse Birsel oldu.

ESTETİK PATLAMASI
Özellikle meme, burun estetiği, yağ aldırma gibi işlemler bu süreçte yapıldı. 'Ne de olsa evden çalışıyorum' diyen beyler saç ektirdi. Estetik merkezlerinde, kliniklerde randevular gece yarısına kadar verildi. Hatta öyle ki bir arkadaşım botoksa gece 12'de gitti evine de doktorunun yazdığı izin kağıdı ile döndü.

ŞEHİR OTELLERİNDE KALDIK
İstanbul'da yaşayanlar şehri terk etmedi ve otellere yerleşti. Özellikle hafta sonu otellerin restoranları, yiyip içebilmek servis alabilmek için iyi fikirdi. Yıldızı parlayan şehir otelleri Six Senses, Swissotel ve Bebek Otel oldu.

REELS ÇEKMEYE BAYILDIK
Sosyal medyada yenilikler özellikle Instagram'da art arda gelirken reels çekmeyi hepimiz çok sevdik. 'Ne de olsa vaktimiz de var' deyip hepimiz kısa eğlenceli videolar çekip paylaştık. Bu paylaşımlar, etkileşim olayını da o kadar çok yükseltti ki en yaratıcı videoları paylaşanların yıldızı parladı, takipçi sayıları arttı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA