Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Sosyal medyada fotoğraf patlaması

Sosyal medyada içerik kıtlığı yaşadığımız şu günlerde mekanların açılması ile beraber İstanbul gezginleri, giyinip süslenip o kafe senin bu restoran benim gezmeye başladı. Özlediği mekana koşan koşana... Ben de öyle yaptım, soluğu Bebek ve Nişantaşı'ndaki en sevdiğim yerlerde aldım. En çok yüzü gülenler de sektör çalışanları oldu. Umarım yüzde 50 doluluk oranı ile 19.00'a kadar hizmet veren mekanların saat kısıtlaması da zamanla eskiye döner ve sıra gece kulüplerine- barlara gelir.

Şeyma lüks çantaları ile konuşuluyor

Instagram'da paylaştığı fotoğrafları ile adından söz ettiren Şeyma Subaşı'nın son günlerde en çok konuşulan karesi de Hermes çantaları ile verdiği pozlardı. 40 bin Euro'luk çantasının hemen ardından 20 bin Euro'luk bir model paylaştı. Bir hafta içinde iki modeli takipçilerine gösteren Şeyma da belli ki bu markanın koleksiyonunu yapmaya başlamış. Çantaya sahip olmanın ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz; elinizi, kolunuzu sallayarak mağazaya gidip istediğiniz modeli alamıyorsunuz. Hatta markanın diğer ürünlerinden, tasarımlarından da yüklü bir alışveriş yapmanız gerekiyor. Bu şekilde hayalinizdeki o limitli sayıda üretilen çantaya ulaşabiliyorsunuz.

Doyduğum ilişkilere selam olsun
Şarkıcı Fatma Turgut, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir Youtube programında arkadaşı Sertab Erener ile görüşmediğini şu şekilde dile getirmiş: "8 yıl arkadaştık. Ama artık konuşmuyoruz, birbirimize doyduk. İşte bu bitiş, bu doygunluk çok güzel, çok kaliteli bir ilişki sonlanışı. İçi o kadar dolu ki. O ilişki doyumu iyisiyle, kötüsüyle çok şey ifade ediyor. Çok da malzeme vermeden hiçbir açıklama yapmadan veda ediyorsun. Doyduğum ilişkilere selam olsun." Bu açıklamaya bayıldım. Bu sözünü biten ilişkilerimin ardından kullanacağım.

Ruh eşini arayanlara
'Black Mirror' ve 'Stranger Things'in senaristinin elinden çıkma yepyeni bir dizi 'Soulmate'. Dizinin her bölümünde farklı bir oyuncu kadrosu var. Günümüzden 15 yıl sonra bir uygulama sayesinde test oluyor ve sisteme kayıtlı olan kişilerle eşleşiyor, ruh eşinizle tanışıyorsunuz. Geleneksel ilişkilere, tanışma biçimlerine inanmayan bir toplumda geçen dizi; altı farklı ilişki modelini de sunuyor seyirciye. Şimdi kafamda deli sorular... Yıllardır bulamadığım ruh eşim acaba böyle bir uygulamanın içinde mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA