Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Malkoçoğlu musun sen başkan?

Süper Lig'in 23'üncü haftası kapsamında Fenerbahçe, Kadıköy'de ezeli rakibi Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu ve 20 yıllık seri sona erdi. Dile kolay 20 yıl...
Bunu bir Fenerbahçelinin kabullenmesi hiç kolay değil, anlıyorum. Ancak öncelikle bunun bir spor müsabakası olduğu gerçeğini hiç kimsenin unutmaması gerektiğine inanıyorum. Öyle ya, dünyanın sonu gelmedi...
Ancak Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç için sanırım dünyanın sonu gelmiş olmalı ki, Malkoçoğlu'nun surlardan atladığı sahnelere özenip kendisini locadan aşağıya attı.
Fenerbahçe taraftarı 20 yıl sonra Kadıköy'de Galatasaray'a yenilmenin verdiği üzüntü ile Ali Koç'a 'Hesap vereceksin' diye sitem edince, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı, 'Size mi hesap vereceğim?' diye tepki gösterdi. İşte bu hareketin kabul edilecek bir tarafı yok!

ÜZGÜNSÜN AMA...
Sen de üzgün ve sinirli olabilirsin Ali Koç ama o kulübün başkanı olarak bu tarifi olmayan hareketi yapman şık olmadı. Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durum ne olursa olsun taraftara karşı böyle bir cümle kurmamalıydın.
Eğer başkan sıfatını taşıyorsan yeri geldiğinde tabii ki hesap vereceksin. Burası senin yönetim kurulunda yer aldığın aile şirketi değil, milyonlarca taraftarı olan ve borsaya açık bir kulüp.

ÖFKENİ KONTROL ETMELİSİN
Ali Koç'un üstüne yürüdüğü taraftarlardan daha sonra "Beni satmayın" ricasında bulunması ise ilginç bir tezattı.
Maç sonrasında Ozan Tufan "Böyle bir şey olabilir mi ya?"diyordu ya...
Bu soruya Başkan Koç üzerinden bir cevap vermek gerekirse... Böyle bir şey olmaz Başkan! O koltukta oturduğun sürece hangi hayal kırıklığını, hangi mağlubiyeti yaşarsan yaşa, öfkeni kontrol etmek zorundasın.

Benim mi Allah'ım bu fotoşoplu yüz?

Akıllı telefonlardaki fotoğraflarımıza uyguladığımız efekt ve fotoşop programlarını bilmeyen yok. Birçok sanatçının bu uygulamalarla kendisini düşürdüğü durumu da anlatmaya gerek yok sanırım. İşte o teknik hatalı fotoğraf karelerinin bir yenisine Hadise imza attı. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde ayna karşısında çektiği bir fotoğrafı paylaştı. Ancak yüzünün yarısı ve aynaya yansıyan diğer yarısı arasındaki fark 'pes' dedirtti. Yüzüne ve vücuduna yaptığı estetik operasyonlarla yetinmeyip üstüne bir de fotoşop uygulayan şarkıcının bu komik karesi üzerine, Cahit Sıtkı Tarancı'nın 'Benim mi Allah'ım bu çizgili yüz? Ya gözler altındaki mor halkalar? Neden böyle düşman görünürsünüz; yıllar yılı dost bildiğim aynalar?' dizelerini, Belçikalı ünlü düşünür Hadise'ye uyarladım:
'Benim mi Allah'ım bu fotoşoplu yüz? Ya o göz altındaki makyaj efekti? Neden böyle düşman görünürsünüz; yıllar yılı dost bildiğim estetik operasyonlar?'
Güzel değil mi?

50 yıldır aklın neredeydi?
İtalyan moda tasarımcısı 85 yaşındaki Giorgio Armani, geçtiğimiz günlerde şöyle bir açıklama yaptı: "Artık ne düşündüğümü söyleyebileceğim bir dönemdeyim... Kadınlar bugün düzenli olarak stilistler tarafından tecavüze uğruyor, buna kendimi de dahil ediyorum. Bu, alçakça."
Şirketinin net değeri bugün 8 milyar doları aşan Armani'ye şimdi sormazlar mı 'Yaklaşık 50 yıldır aklın neredeydi be alçak?' diye...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA