Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Bebek halkı soruyor hani verdiğin sözler

Ünlü isimlerin en büyük güzergahı olan Bebek ile ilgili çok ilginç bir detay ortaya çıktı. Milyon dolarlık yatırımların, lüks yeme-içme restoranlarının, denize sıfır yaşam alanlarının hemen hemen her gün gazete ve televizyonlarda ünlü isimlerle anıldığı Bebek semtinin muhtarı Ayşe Laplanche, yaklaşık 1.5 aydır muhtarlık binasının olmaması nedeniyle ekibi ile birlikte seyyar bir şekilde hizmet veriyor. Kafe ve esnaf dükkanlarında vaktinin büyük bir bölümünü geçiren Laplanche, muhtarlık binası olmadığı için geçici olarak Tevfik Fikret İlkokulu'nun alt katında bir odayı kullanıp seyyar hizmetini sürdürüyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 20 gün önce Bebek Parkı'nı ziyaret etti. Alt yapı çalışmalarının ve ilçe parklarının incelendiği gezide Laplanche, İmamoğlu'na muhtarlık binalarının olmadığını söyledi. İmamoğlu da 'Bu nasıl olur?' diyerek hemen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın yanında Park ve Bahçeler Müdürü'ne talimat vererek Bebek Parkı'nın girişindeki güvenlik kulübelerinin yanına muhtarlık binası yaptırılması için talimat verdi.
Ancak İmamoğlu'nun bu talimatı diğer icraatlarında olduğu gibi yine havada kaldı. Bebek Muhtarı, 20 gündür seyyar şekilde çalışmalarını devam ettiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nü arayan Laplanche ve ekibi, bu kadar süredir işlem yapılmamasıyla ilgili sorularına "Projeyi çizdik" cevabını alıyor.

Boşalan muhtarlık binası

Doğulu'nun afişinde Erener resmi kullanılmış, pes!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile gerçekleşecek olan ve arabada izlenebilecek konser, tiyatro, sinema etkinliklerinin ilanları şehrin reklam panolarını süslemeye başladı. Birçok ünlü ismin yer alacağı organizasyonların duyurusunu reklam panolarına asan İBB organizasyoncuları işlerini o kadar özensiz yapmışlar ki, bir arkadaşımın Maçka yolundan attığı fotoğrafı görünce yapılan hatanın büyüklüğüne inanamadım... Şöyle ki Kenan Doğulu'nun vereceği konserin panosunda başka bir gün konser verecek olan Sertab Erener'in fotoğrafı yer alıyor. Yani bu kadarına da pes! Böyle dikkatsizlik ve böyle bir hata olabilir mi?
İBB sadece kendi markasına değil, sorumlu olduğu sanatçının imajına da büyük sekte vuruyor.

İletişim öğrencilerine tavsiye
Radyocu arkadaşım Can Çağatay Yetik, Youtube'da açtığı kişisel gelişim kanalında başta iletişim öğrencileri olmak üzere herkesin faydalanacağı ücretsiz bir eğitim başlattı. Diksiyon ve etkili konuşma, beden dili, kişisel imaj, doğru kitap okuma teknikleri hakkında eğitim almak isterseniz kanalı ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Bakalım güzel tonlama ve doğru teknikle şiir okuma konusunda kendisine rakip olabilecek miyim?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA