Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Herkes 2 milyon dolarlık nafakayı konuşuyor

Ünlülerin boşanma haberlerinde istedikleri aylık nafaka ücretleri her zaman daha dikkat çekici olmuştur. Ne kadar istediği, ne kadar alacağı, ne yapacağı çok merak edilir. Amerikalı prodüktör ve rap'çi Andre Romelle Young, sahne adıyla Dr. Dre de şu sıralar kendisinden istenen 2 milyon dolarlık nafaka ile konuşuluyor.
Eminem, Snoop Dogg, 50 Cent ve daha birçok ünlü isimle çalışan Dr. Dre'nin 24 yıllık eşi Nicole Young, boşanma davası açtı. İki çocukları olan Nicole Young, nafaka olarak Dr. Dre'den aylık 2 milyon dolar yani yaklaşık 150 milyon TL istiyor. Bu listedeki harcama kalemlerini okuyunca ben de gözlerime inanamadım...

■ Eğlenme için ayda 900 bin dolar (6 milyon 700 bin TL)
■ Kıyafet için ayda 135 bin dolar (1 milyon TL)
■ Yardım kuruluşları ve derneklere bağış için ayda 125 bin dolar (930 bin TL)
■ Mortgage için ayda 100 bin dolar (745 bin TL)
■ Eğitim masrafları için ayda 60 bin dolar (450 bin TL)
■ Telefon, cep telefonu, e-mail ödemeleri için ayda 20 bin dolar (150 bin TL)
■ Çamaşır yıkatma ve kurutma için 10 bin dolar (75 bin TL)
Şimdi bizim ünlülerimizin de bu kalemlerden etkilenip nafaka detaylarını değiştireceğinden eminim... Umarım eğlence masrafını baz almayıp yardım kuruluşları kısmına odaklanırlar.
Ayrıca 2 milyon dolarlık nafaka sonrasında Dr. Dre'nin birçok ünlü isimle çalıştığı 'I Need A Doctor' (Doktora İhtiyacım Var) şarkısının yeni versiyonunu 'I Need A Lawyer' (Avukata İhtiyacım Var) olarak yeniden düzenlerse şaşırmam.

K-Pop, çocuklar için tehlikeli bir virüs!
Son yıllarda hızla popülerleşerek yayılan ve K-Pop olarak adlandırılan Güney Kore pop müziğinin, özellikle 11-18 yaş üzerinde yarattığı negatif etki aylardır tartışılıyor. Uzmanlar, farklı kültürlere ait olumsuz olarak değerlendirilen akımlara karşı en büyük görevin öncelikle ailelere, sonrasında da okul ve diğer ilgili kurum ve yetkililere düştüğü görüşünü savunuyor.
İzmir Ödemiş'te 15 yaşındaki Buse Melisa K., emekli astsubay babası Özay K.'nin beylik tabancasıyla canına kıyıyor ve babasını suçladığı sosyal medya paylaşımlarının sonunda "Yoongi" diye sesleniyor. Bu durum ister istemez akıllara Güney Kore pop müziğinin dünyaca ünlü grubu BTS'nin Suga adını kullanan solisti Min Yoongi'yi getiriyor. Yoongi de 15 yaşındayken intihara kalkışmış. Ayrıca son bir yıl içinde ünlü Kore pop gruplarının dört solisti de evlerinde ölü olarak bulunmuş. İşin daha da acı kısmı, 15 yaşında bir kızımızın ölümünün ardından yüzlerce genç, Min Yoongi'nin 'üzüleceğinden' bahsederek bu tweetlerin paylaşılmamasını ve kaldırılmasını istiyor.
K-Pop'un gerçekten ana haberlere konu olan bazı karanlık oyunlardan daha tehlikeli bir virüs haline döndüğü aşikar. Bu konuda oldukça dikkatli olmamız gerekiyor

Boğaz'da butik hizmet

Shangri-La Bosphorus, kişiye özel deneyimler ile tekrar kapılarını açtı. Otel süitlerinin Boğaz manzarasına sahip teraslarında sunulan özel gastronomi ve spa deneyimleri son günlerde çevremdeki herkes tarafından öneriliyor. Yaşadığımız bu sıkıntılı günlerde böyle butik hizmet alınabilecek adresler oldukça değerli... En kısa zamanda deneyimlemek için ben de Shangri-La Bosphorus'ta olacağım.

Peki ya neden?

The Land Of Legends Cup'ın final karşılaşmasında Fenerbahçe, Sivasspor'u 1-0 yenerek şampiyon oldu. Karşılaşma sonrasındaki kupa töreninde kırmızı kostümlü şeytana benzetilen The Land of Legends Theme Park karakterini kim organize etti? Seremonide kupalarını bekleyen bazı Fenerbahçeli futbolcuların korkmasına ne gerek vardı? Hakikaten çok merak ediyorum, neden!

Moda öğrencilerine alkış
Moda Tasarımcılar Birlik ve Dayanışma Derneği ile Kariyer Eğitim Kurumları'nın iş birliğinde bu yıl ilki düzenlenen 'Fashion Days'in kapanış defilesinde tasarımcı Cihan Nacar ile konuştum. Nacar, öğrencilerin el işçiliğiyle oluşturduğu koleksiyondan ve başarıdan söz etti. Altı ayda oluşturulan kreasyonu görünce moda öğrencilerine inancım bir kat daha arttı, bravo...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA