Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Mavi tik’li küfürbaz balet egosuna yenik düştü

Son dönemin en popüler uygulaması Clubhouse, insanların iş, sohbet ve geyik için toplandığı bir platform. Her gün orada sansasyonel bir olay oluyor. Son hadisedeki iddialar yenilir yutulur cinsten değil... Bir zamanlar yaptığı "Güreşçi tayt giydiğinde milli oluyor da, ben giyince sorun ne!" açıklamasıyla tartışma yaratan ünlü balet Erhan Güzel, Clubhouse'da katıldığı sohbet odasında bambaşka biri oldu.
Güzel, bir gün uyandığında Instagram'ın kendisini mavi tik'li yaptığını açıklayıp hava attı.

Gruptaki başka biri mavi tik için başvuru yapılması gerektiğini söyleyince Güzel çılgına döndü; 'Ben önemliyim, bale sanatçısıyım, bunu istemeden bana verdiler, bana yalancı mı diyorsun?' gibi sözlerle küfürler etmeye başladı. Öfke saçan balet sonunda, "Hepinizi s......" diyerek odadan çıktı. Ardından odaya tekrar girip oradaki herkesin ismini söyleyip "Sizleri de s......." diyerek ortalığı birbirine katmış.
Güzel, bir dönem yaptığı açıklamasında 'Bale spor değil, sanattır' demiş, bunu da herkesin öğrendiğini söylemişti.
Tamam anladık sevgili balet, sen mühimsin, sen mavi tiklisin, sen çok özelsin, her şey sensin vs... Ancak "Bale spor değil, sanattır" gibi öğretilerde bulunmadan önce karakterinle, tavrınla, sözlerinle o çok 'mühim' konumunun hakkını ver, olur mu?

Ruhu eleştirebilmek ne güzel...

Tam da 14 Şubat öncesi listelerde denk geldim 'Aşk Adam Seçer mi?' şarkısına... Sözü ve müziği, son iki yılda art arda çıkarmış olduğu şarkılarla dikkat çeken akademisyen sanatçı Gülşah Tanrıöver'e ait... Kayseri'de yer alan tarihi Kara Mustafa Paşa Kervansarayı'nda klibi çekilen, DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda çıkan şarkının aranjesi Mustafa Ceceli'ye ait. Uzun zamandır böyle başarılı bir iş izlememiştim. Hemen aradım Tanrıöver'i... "Şarkıları yazarken ben bol bol ruhumu eleştiriyorum. İçsel şarkılar yapmaya devam ediyorum. Bazen sözler birbiri ile atışıyor, bazen sarılıyor, bazen küsüyor... Sonunda müzik onları birleştiriyor ve rahatlıyorum" dedi. O kadar kıymetli bir durum ki ruhu eleştirebilmek...

İstanbul'un arka bahçesi reytingini kaybetmesin

Yeşili, doğası, gölü ile pandemi dönemindeki en büyük kaçış noktası olan Sapanca, butik oteller, müstakil konaklama alanları ve özellikle başta İstanbul olmak üzere büyükşehirlere yakınlığı ile ilgi odağı olmaya devam ediyor. Hafta sonundaki kısıtlama günlerinde NG Sapanca Enjoy'daydım. Konaklama açısından haftalardır yerli turist, Sapanca'daki tesisleri boş bırakmıyor. Turizm adına sevindirici bu günlerin pandemi sonrası da yılın her günü devam etmesi tüm işletmelerin temennisi... Umarım özellikle İstanbul'un arka bahçesi olan bölge, sağlıklı günlerde de aynı reytingini korur.

Şiirin lezzetini de sindirmek lazım

İpek Özgür, şiir kitabı 'Daha Mavi' ile okuyucuyu alışılmış şiir algısının dışına çıkarıyor. Özgür, şiirlerinde İkinci Yeni'den esintiler hissettirerek okuyucuya derin bir serüven sunuyor. Tıpkı güzel bir yemeğin ardından sindirmek gerektiği gibi, şiirleri de okurken acele etmemek gerekiyor; lezzeti ruhumuza sinsin.

Mutlu kalpler kulübü

Uzun zamandır kişisel dönüşüm uygulayıcılığı yapan Almula Merter Churm'in, özel bir danışmanlık programı hazırladığını öğrendim. 2000'lerden beri profesyonel olarak kadın-erkek ilişkileri ve evlilikler üzerine danışmanlık yapan Merter, AMC Healing Academy'de Mutlu Kalpler kulübü oluşturdu. Ruh eşini arayanlara, evlilik tazelemeyi düşünenlere, sorunlu ilişkisini onarmaya çalışanlara duyurulur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA