Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Adını 'ucube şov' koydum

Bir zamanlar Digitürk'te de yayınlanan Amerikan malı bir şov programı vardı hani...
Hem fiziken hem de ruhen deforme insanları bir araya getirip onları kavga ettiren, dövüştüren, onların hasta taraflarıyla insanları eğlendiren güldüren bir tür 'freak show'du.
Neresinden baksan balatayı fena yakmış insancıklara, sanki çok değer veriyormuş, söylediklerini ciddiye alıyormuş gibi davranan, onları stüdyoda acayip işler yapmaları için gaza getiren bir sunucusu vardı.
Ve izlediklerine çok gülen, eğlenen bir stüdyo dolusu ucube sever insan...

GELSİN REYTİNGLER DEDİLER
İşte 'Zuhal Topal'la İzdivaç'a her denk geldiğimde, aklıma o program geliyor.
Çünkü bildiğin zırdeli birtakım insanlara şaklabanlık yapmaları için, aynı o programdaki gibi sürekli gaz veriliyor.
Kızışmış boğa gibi ayağıyla yeri eşeleyerek şiir okuduğunu sanan bir teyze, ağır ruh hastası olduğu her halinden belli, kendini rock şarkıcısı zanneden genç bir kız vs.
Hani bu insanları bir kere kullanırsın, hadi neyse...
Ama baktılar ki insanlar ucubeye, zavallıya, düşmüşe, deliye üzüleceğine mabadını yırta yırta gülüyor, eğleniyor; o zaman "Gelsin reytingler" dediler.
Gerçi tabii bir de şu var: Hadi onlar gözünü izlenme oranı bürümüş "Bu yolda alınacak her share mubahtır" diyen insanlar; peki, örneğin o kızcağızın ailesinin eli niye armut topluyor?

NEDEN İZİN VERİYORLAR?
Çocuklarını bir pskiyatri servisine yatırmak yerine, onların bir TV ekranında soytarılık yapmasına neden izin veriyorlar?
Yaa, bilmiyorum...
Genel olarak 'kim ne isterse yapsın, kim ne izlerse izlesin, kim nasıl mutluysa öyle davransın'cıyımdır ama akıl sağlığını yitirmiş insanlara geh geh gülünmesini, alay edilmesini de kaldıramıyorum.
Zuhal Topal'a da bu rezillikle en çok eğlenen insan olarak teessüflerimi iletiyorum. Oysa pek severdim kendisini, heba etti gözümdeki değerini.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA