Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Çocuklara bayram travması

İbadetini gerçekleştirdikleri dinin emirlerinden ve kurallarından haberi olmayanlar, bu Kurbam Bayramı'nı da vahşet gösterisine çevirdiler.
Hayvanın kanının toprağa akması gerektiğinden habersiz, üstelik kasaba da para vermemek için eline bıçağı alıp evinin balkonunda hayvan boğazlayan mı istersin, kesim alanına çocuğunu götürüp 'Sevaptır evladım' diyerek kesimi zorla izlettirenler mi?
Bir anne, sosyal medyada bir fotoğraf paylaşmış mesela...
Üç kız çocuğu kesim yapılan yere kafasını uzatmış. Bunlardan biri de; o fotoğrafı paylaşanın kızı. Çocukların duruşundan nasıl kasıldıkları belli. Küçüklerden biri şöyle tepki vermiş: "Aa! Kafasını kestilerrr!"
Anne de bu fotoğrafın altına yorum olarak 'Ne şekerler değil mi?' manasına gelen gülücükler koymuş.
Kendi gibi dangalak arkadaşları da yine böyle gülücüklü yorumlar paylaşmışlar. "Ay başını keserken göstermeseydiniz, biz bizimkilere sadece derisi yüzülürken izlettirdik" falan demişler. Gözlerime inanamadım.
O anneleri bir araya getirip kafalarını birbirine tokuşturmak ihtiyacı hissettim ki, belki kendilerine gelirler. Anlamıyorum, bunlar nasıl ebeveyn...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA