Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Denizci kızlar buraya!

Kendimi bildim bileli marin stilini çok sevmişimdir. Üzerimde herhangi bir detayını bulundurduğumda, günümün daha enerjik geçtiğini, motivasyonumun da daha yüksek olduğunu söyleyebilirim. Marin; trend ya da stil olmaktan öte bir yaşam biçimi aslında. Bu yaşam biçimine, özellikle de metropol insanları olarak sahip olamasak da, stilimizde yer vermek havamızı değiştirecektir. Bunun için günlük kıyafet ve aksesuvarlarınızda; lacivertlere, beyazlara, mavinin tonlarına, altın sarılarına, gümüş grilerine ve kırmızı detaylara yer vermeniz gerekiyor. Ayrıca çizgiler, çapalar, dümenler ve denizci armaları da bu stilin ana ögeleri. Bu trendin sade bir şıklıktan geçtiğinin farkında olup abartılı aksesuvarlara yer vermezseniz, marin temasının hakkını vermiş olursunuz. Yaşı kaç olursa olsun, bu stilin her kadına yakıştığı ve sade etkisiyle şıklık yarışında sizi bir adım öteye taşıyacağı tartışmasız bir gerçek. Yaz sıcaklarından şikayet etmek yerine, kendinizi marin esintisine kaptırmak çok iyi bir fikir bence. Mağaza mağaza, çarşı pazar gezip, dolaşıp beğendiğim birkaç marin temalı parçayı sizinle paylaşmak istiyorum. Belki size de ilham kaynağı olabilir.

Stil zoom

OLIVIA PALERMO

Stilini her daim sevdiğim isimlerden biri Olivia Palermo... Ne giyerse giysin, gözüm kapalı şıklar listeme dahil etmişimdir. Geçtiğimiz gün Tokyo'da, bir davette giydiği elbisenin karmaşık çizgileri göz yoruyor gibi görünse de, Olivia her zamanki gibi kuralları koymuş. Sade saç ve makyajıyla bütünlüğü korumuş. Bu arada Palermo'nun Georgette Flin imzalı elbisesi 2.160 dolardan 1.188 dolara inmiş; ilgilenenlere duyurulur.

TREND IN

Beyaz, lacivert ya da kırmızı dümdüz bir elbiseyle kombine edebileceğiniz denizci aksesuvarlarıyla marin havasına girebilirsiniz.
Beyoğlu Terkos Pasajı'nda rastladığım iki tişört, bu tema için iyi birer seçenek olabilir. Tabii dikkat etmeniz gereken nokta; çok renkli tişörtünüzü daha sade parçalarla harmanlamak.
Denizci kızlar buraya! Çizgilerin büyüsüyle, masmavi denizde, sonsuzluğa doğru kulaç atmanın, aynı zamanda plajda stil sahibi görünmenin tam zamanı.
'Ayakkabı mı, çanta mı?' diye soracak olursanız, ben ayakkabı tutkunlarındanım. Ve bir ayakkabı örneği vermeden edemeyeceğim.
Trendler her ne kadar midi boyları işaret ediyor olsa da, marin temasına çok yakışan mini şortlar kesinlikle tercihim.
Marin temalı elbiselere gelince; sade çizgilere sahip tasarımları tercih etmenizi öneririm. Elbisenizi birkaç minik denizci aksesuvarıyla renklendirerek çok daha şık bir görünüme bürünebilirsiniz.
Her gün marin olmaz ancak siz de benim gibi deniz havasının huzur ve enerjisini her gün elinizde taşımak istiyorsanız, bu tip bir iPhone 6 kılıfı çözüm olabilir.

TREND OUT

Pötikare trendini, soğuk hava dalgasıyla geçtiğimiz sezonda bıraktık. Lütfen, yaz aylarında giymeyin!
Fransız tipi oje sürme stilini çoktan geride bırakmışken, bu sezon küt kesimli tırnaklar da trend out listemizde!
Bu yaz iş çıkışı, şık stilinizle şık mekanlarda buluşmak yerine salaş Karaköy kafelerinde takılmaya başlıyoruz.

TAZE TAZE

Kanye West ve Adidas iş birliğinin meyvesi olan Yeezy Boost 350 spor ayakkabıları görücüye çıktı. Çok yakında sınırlı sayıda İstinye Park ve Cevahir Adidas mağazalarında 668 TL fiyatla satışta olacak. Fikrimi soracak olursanız, ba-yıl-dım!
Son dönemde hem yeni filmi 'Hotel Transylvania 2'nin galası, hem de son şarkısı 'Good For You'nun klibiyle gündemde olan Selena Gomez, şimdi de Pantene'in reklam yüzü olarak karşımızda. Kendisi, gündemden uzun süre düşmeyeceğe benziyor.
Babalar ve oğulları için bir örnek mayo fikriyle dünya öncüsü olan Vilebrequin, bu sezon anneler ve kızları için de tasarlıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA