Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Bu yaz büstiyersiz geçmez!

Geçmişe dönüp baktığımızda, diğer birçok parça gibi büstiyerlerin de dönem dönem hayatımıza girip çıktığını görüyoruz. Kavurucu sıcakların kapıda olduğu bugünlerde, yine büstiyerler kurtarıcımız olacak. Sezonun en hit parçaları arasında olan büstiyer, artık çoğunlukla crop top olarak anılıyor. Pek çok farklı kombinasyona dahil edebileceğiniz bu tatlı, seksi ve mini minnacık parçayı tatile giderken bavulunuza da rahatça sığdırabilirsiniz. Vücuduna güvenenlerin, yaz boyu büstiyerlerin rahatlığından faydalanmasını tavsiye ederim.

NASIL KOMBİNLENİR?
Gelelim yaz stilinizin kilit parçası olacak büstiyerleri nasıl kombine edeceğiniz konusuna... İşte farklı tarzlar için birkaç tüyo:

YÜKSEK BELLİ ETEK:
Bir büstiyeri neyle kombine ederseniz edin, mutlaka yüksek belli olmasına özen gösterin. Buna etekler de dahil... Sezonun trendi olan pilili ve trompet eteklerin yanı sıra kloş ve kalem etekler de doğru tercih olabilir. Etek boyu seçimi ise size kalmış. Gece-gündüz fark etmez; büstiyerinizin altına mini, diz altı veya uzun bir etek giyebilirsiniz. Yeter ki beli yüksek, kesimi de trendy olsun... Ayrıca yine yüksek belli ve bol kesimli pantolonlara da bir göz atın derim.

SALOPET:
Salopet şort ve pantolonların içine giyeceğiniz bir büstiyerle, sportif bir şıklık yakalayabilirsiniz. Ayrıca rahatlığınızdan da taviz vermemiş olursunuz. Jean, keten ya da herhangi bir materyalden bir salopet tercih edebilirsiniz, seçim sizin. Şort demişken; yüksek belli mini bir şortla da aynı havayı yakayabilirsiniz.

CEKET VEYA YELEK:
Maskülen bir görünüme bürünmek istiyorsanız, ceket ve yeleklerden yardım almalısınız. Blazer ya da geniş (oversize) kesimli bir ceketin içine giyeceğiniz büstiyerle, maskülen şıklığın dibine vuracaksınız! Tabii sezonun trendi olan bomber ceketlerle de eğlenceli bir hava yakalamak mümkün.

DEKOLTELİ ELBİSE:
İnce askılı, derin dekolteli elbiselerinizin içine de büstiyer giyebileceğinizi biliyor muydunuz? Bu kombinle gecenize farklı bir hava katabilir ve ortamın dikkat çeken ismi siz olabilirsiniz. Ayrıca transparan bir gömleğin içine büstiyer giyerek hem sportif, hem şık görünebilirsiniz.

TAZE TAZE

Gwen Stefani'nin stiline oldum olası bayılmışımdır. Biraz punk, biraz rock, biraz spor, biraz şık... Stefani, yeni turnesi öncesi bir fotoğraf paylaştı. Bu gürünümü, konserlerde tercih edeceği stille ilgili bir tüyo niteliği taşıyor.
Coach ve Disney, güçlerini birleştirerek bir koleksiyon oluşturdu. Sınırlı sayıda üretilen çantalar, hayalleri süslemeye başladı.
Hollywood'un birçok ünlü ismi gibi Kendall Jenner da saçını kısa kestirenler listesine dahil oldu. Bence çok yakışmış.

STİL ZOOM

Güzel model Miranda Kerr'in stilinin genel olarak vasat olduğunu düşünürüm. Arada sırada şıklığı yakalamayı başaran Kerr'in, göbeğini açıkta bırakan bluzu ve balık modeli, yüksek belli eteği çok hoş. Çantası, saç ve makyajıyla uyum içinde olan takımı, düzgün fiziğine çok yakışmış. Ancak ayakkabılarının, genel görüntüsüyle pek uyumlu olduğu söylenemez. Kerr'in üzerindekileri nereden aldığına gelecek olursak... Etek-bluz ve çantası Louis Vuitton, yüzüğü Graziela Gems, ayakkabısı ise Christian Louboutin.
Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette görüntülenen Ronit Gülcan, spor şıklığı yakalamış gibi görünüyor. Göbeğini açıkta bırakan bluzunu yelekle tamamlayarak, biraz maskülen bir tarz yakalamış. İspanyol paça jean'i ile de 70'ler havası estirmiş. Yalnız çantasını pek sevmedim.
Sofia Vergara için genel olarak şık bir kadın diyemeyiz. Ancak omuzları ve göbeği açık bluzu ve yüksek belli eteğiyle trendy bir hava yakalamış. Hasır dolgu tabanlı ayakkabıları ve hasır detaylı çantası da kıyafetiyle gayet uyumlu. Ancak yine de Vergara'nın bir şeyleri yanlış yaptığı belli oluyor. Vergara'nın eteği ve bluzu; Alexander McQueen.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA