Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Şişme montlar leopar desenler ve kadifelerle trendy olun

2016-2017 palto rehberi
Soğuk havanın kendisini hissettirmeye başlamasıyla, ince kıyafetlerimizi gardırobun arka bölümüne taşıma, kalınları ise öne çıkarma vakti geldi. Yeni yeni ciciler almak isteyenlere önerilerim var tabii ama geçtiğimiz sezon trend olan ve bu sezon da trendler dahilinde olmaya devam eden kışlık parçaları kombinleme şekillerinden de bahsetmekte fayda var. İşte 2017 palto trendleri ve kombinleme önerileri:

Oversize paltonun içine ceket giymek: Dış hatları olabildiğince dikişsiz ve bol kesimler, yani oversize'lar trend listesinden çıkmak bilmiyor. Bu modeller bizi her ne kadar kilolu gösterse de inanılmaz havalı.
Ve kadınlar bu bol, rahat kesimleri çok sevdi. Ayrıca paltonuzun düğmesini açık bırakırsanız ya da paltonuzu omzunuza atarsanız; kilolar sorun olmaktan çıkıyor, model daha da havalı duruyor! Düğmesini açık bıraktığınız ya da omzunuza attığınız bol kesimli paltonuzun içine giyeceğiniz dar bir deri ya da kadife ceketle stil sahibi görüneceğiniz kesin. Unutmadan, kısa boyluların, diz boyunu geçmeyen oversize'lara yönelmesinde fayda var. Uzun boylular ise bilek boyundakileri muhakkak denemeli.
Ayrıca, bornoz modelleri de trendler arasında.

Şişme montlar: İster uzun, ister kısa; boyu ne olursa olsun şişme montlar trend listesine geri döndü. Bu sezon, tarihinin en parlak dönemini yaşayan şişme montlar, genişleyen kalıpları ve artan yumuşaklığıyla, konfor alanınızın sınırlarını yeniden çiziyor. Bu sezon ve uzun vadede birkaç sezon daha trendy olmak istiyorsanız, bir şişme monta yatırım yapmalısınız!

Gösterişli doku: Bu sezon mat derileri bir kenara bırakıyor; rugan, lateks ve vinyil kumaşların parlak görünümleriyle dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz. Daha birçok parçada olduğu gibi palto ve mont konusunda da gösterişli olmayı hedefliyor, ortamın parlayan kişisi siz oluyorsunuz. Rugan ya da benzeri materyaldeki ceket, pardösü ve paltolar, sezonun hitleri arasında.

Kadifeler: Kadifelerin cezbedici yumuşak dokusuyla kendinizi iyi hissedeceksiniz. Kadifeleri her detayda olduğu gibi palto ve ceketlerde de görüyoruz. Muhakkak kadife bir parçaya yatırım yapmalı; sezonun en şık ve seksi kadını olmak için adımınızı atmalısınız. Renk konusunda tercihiniz pastel olanlardan yana olursa, daha naif ve romantik; canlı renklerden yana olursa iddialı görüneceksiniz. Desen konusunun ise ucunu açık tutun.
Desenli kadifelerle 'Buradayım' diyeceksiniz.

Vahşi kediler: Leopar deseni, geçtiğimiz sezon trend listesinden çıkmıştı ve yerini evcil hayvan deri baskılarına bırakmıştı. Ancak vahşi kediler; tüm kadınsı, çarpıcı, dikkat çekici tavrıyla geri döndü. Yani aslında, leopar ve zebra gibi hayvan desenlerinin zamansız trendler arasında olduğunu düşünmeli ve bu desenlere yatırım yapmaktan çekinmemelisiniz.
Hangi kadın leopar sevmez ki? Unutmadan; kareli ve kırçıllı desenler de hitler arasında.

Stil Zoom
Alessandra Ambrosio
Hem gündüz, hem de gece aynı kombinasyonla objektiflere yansıyan Alessandra Ambrosio, stiliyle New York sokaklarında dikkat çekiyor.
Floral desenli, parlak kadife Ralph Lauren pardösüsü, Lovers Friends trikosu ve Le Silla marka diz üstü süet materyalli çizmeleriyle, 'Buradayım' diyor.

Taze Taze
Geçtiğimiz aylarda, Harper's Bazaar dergisinin kapak kızı olan, "Sektörde modellikten oyunculuğa geçiş yapan pek çok isim var. Ama benim kariyerime, oyunculuk yaparak devam etme gibi bir planım yok.
Büyük bir yıldız olacak kadar hırslara sahip değilim" diyen dünyaca ünlü model Alicja Ruchala'nın hayali iyi bir şarkıcı olabilmekti. Sonunda ilk single'ını yaptı ve klip çekimleri tamamlandı. 'No Longer Want You' isimli şarkısına klip çeken, yeni nesil Claudia Schiffer olarak adlandırabileceğimiz model klipte, ona aşık olan adamdan kaçan bir meleği canlandırıyor.

Ayakkabı markası Ecco'nun Shape koleksiyonunu daha yakından tanımamız için organize edilmiş lansmanda, hiç dolgusu olmayan topuklu ayakkabıların inanılmaz rahat olduğunu keşfettim. Özel bir teknikle hazırlanan ve esneme payının en yüksek noktada olduğu koleksiyon, benim gibi topukluda aklı kalan ama rahatından da taviz vermeyenler için ideal.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA