Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Bu sezon X Large küpeler başrolde

Bam bam bam! Devasa büyüklükteki X Large küpeler, yaz sezonuna en büyük damgayı vuracak. Aslında bu haberi size daha önce de vermiştim ama bu sefer biraz da nerede, nasıl kullanılacağından bahsetmek isterim. Kocaman küpeler; 2017 ilkbahar/yaz podyumlarından sonra tam da yaz aylarında, her stilin içine gümbür gümbür giriyor! Bu yaz kulağınızda büyük boy küpe yoksa; sezonun stil kurallarına aykırı gelmiş, trend listesinin direkt dışında kalmış olacağınızı üzülerek bildiririm.
Büyük boy küpeler; 80'ler ve 90'ların başındaki ara dönemden sonra, 2012'de podyumlarda yine kendini göstermişti. Ancak sokağa pek de taşamamıştı. Bu sezon, podyumlardan hemen sonra, halk arasına da karıştı. X-large küpeleri yaz sezonu boyunca sıkça görecek, hatta deneyimleyeceksiniz de.
Peki bu küpeleri nasıl kullanacaksınız? X Large bir küpeyi çift kullanabileceğiniz gibi, yalnızca tek kulağa da takabilirsiniz. Küpenin ön planda olabilmesi için diğer aksesuvarları abartmamakta fayda var. Örneğin, tek kulağınıza taktığınız X Large bir küpeyi, diğer kulağınızdaki mini boy bir küpeyle kombinleyebilirsiniz. Kolye, yüzük ya da bileklik konusunda daha sakin, minimal modeller tercih edebilirsiniz. Hatta hiç takmasanız da olur. Yani X Large küpeler kendisini gölgede bırakacak herhangi bir aksesuvara karşı.
Eğer konu trendse ve siz sıkı bir trend takipçisiyseniz, stilinize uygun birini seçin ve listenin üst sırasındaki yerinizi alın.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA