Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

'Lie To Me' izlemeyin

Fazla 'Lie To Me' izlemek, adamı yalnız bırakır ona göre! Bilmeyenlere bilgi vereyim; 'Lie To Me' yabancı dizilerden biri ama bence son dönemin en zekice yazılmış dizisi. Olayımız şu; Dr. Lightman adında bir doktorumuz ve ekibi var. Bunlar yalan üzerine uzmanlaşmışlar.

BEN ETTİM, SİZ ETMEYİN!
Konuşurken sesinizin alçalıp yükselmesinden, göz kırpışınızdan omuz silkmenize, ellerinizi kullanma biçiminizden dudaklarınızı bükmenize kadar bütün mimiklerinizi, bütün jestlerinizi analiz ediyorlar. Yalan makinesi yanılabilir ama onlar asla! Tabii siz de diziyi izledikçe kendinizi Dr. Lightman zannedip ona buna sarıyorsunuz. İçinizdeki dedektif ruhuna kapılıp öğrendiklerinizi uygulamaya başlıyorsunuz. Hem eğleniyorsunuz, hem de öğrendikleriniz başınıza bela oluyor. Bu bir itiraftır; 'Lie To Me' hayatıma girdi gireli kimseyle kendimi koyverip iki lafın belini bükemiyorum. Ne kadar çok yalan söylüyormuşuz meğer... Ne kadar çok şeyi gizliyormuşuz. Ne kadar çok duygumuz içimizde kalıyormuş. Dedim ya, sakın 'Lie To Me' izlemeyin! İzlerseniz işiniz var. Ben ettim, siz etmeyin. Sen karışma Ayşe, ben de edeceğim diyenlere not: 'Lie To Me' Pazar günleri 21.00'de, Salı'ları 20.30'da Digitürk Foxlife'ta.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA