Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Geri sayımdayım 3... 2...

Pazar sabahı saat 10.30... Nişantaşı Longtable Supermarket' teyim. Aaa sabah sabah parti mi var? Sizce benim burada ne işim olabilir? Henüz ışıklar yanmamış, müzik yok... Nefis şamdanlarla süslenmiş, tabakları, servisleri dizilmiş ahşap kocaman bir masanın kenarına ilişmişim. Gazetelerim yanımda, önümde bilgisayarım, yanımda şekersiz kahve... Birileri etrafımda koşturuyor. Uğur (Atasoy) saçımı çekiştiriyor, sanırım fön çekiyor. Ablam Zeynep (Özyılmazel Ertan; o artık evli) her anımı kare kare fotoğraflıyor. Tamer Yılmaz hiç eksik etmediği tatlılığı ve rahatlığıyla elindeki simidi yiyerek kahkahalar atıyor. Çiğdem (Yartaşı) yüzümü inceliyor, az sonra makyaja başlayacak... Yasemin'in sabah radyo programı var, biter bitmez burada olacak. Ve ben yazımı yazıyorum...

POZ VEREN AYŞE
Az sonra başka bir Ayşe olacağım. Benimkisi 'Eskiden şizofrendim artık hepimiz iyiyiz' durumu. Sabahları önce annesinin şımarık kızı Ayşe oluyorum. Her sabah evden çıkıp annemde soluğu alıyorum, (iki apartman yanda oturuyor da) kahvaltımı ediyorum, gazetelerimi okuyorum, günlük sevgi ihtiyacımı karşılıyorum. Sonra zil çalıyor yazı yazan Ayşe geliyor. Öğlene kadar yazımı bitiriyorum. Sonra müzik delisi Ayşe çıkıyor. Stüdyoda çalışıyorum, hep daha fazla istiyorum, telaşlanıyorum, yazıyorum, bozuyorum, mırıldanıyorum, şarkı söylüyorum, miks masasında krizler geçiriyorum, keşiflere çıkıyorum. Bazen arkadaşlarımın gırgır şamata Ayşe'si oluyorum. Kızlarla eğleniyorum. Allah kısmet ederse ara sıra 'sevgili Ayşe' oluyorum. Tabii çoğu zaman 'baş belası Ayşe' kıvamını tutturmayı başarıyorum. Ama az sonra, İstanbul gece hayatının en güzel yerlerinden birinde 'poz veren Ayşe' olacağım. Haftalardır bu çekime hazırlanıyoruz.

SÜRPRİZLERİM VAR
İkinci albümümün şarkıları hazır... Şimdi sıra fotoğraflarda... Fotoğraf ustası Tamer Yılmaz elebaşımız. Tuvana Büyükçınar'ın tasarladığı Longtable Supermarket'in duvarlarına bu kez yine Tuvana'nın benim için hazırladığı elbiseleri astık. Tuvana'yla ben birleşince sanki uçuyoruz. Bir kanat o, bir kanat ben. Yasemin, Tamer Abi, Zeynep, Uğur, Çiğdem, Tuvana, ben, hepimiz heyecanlıyız. Herkes beni bekliyor. Akşamları evde yepyeni yazılar yazıyorum, yepyeni bir benle karşınıza çıkmaya hazırlanıyorum. Yepyeni sürprizlerim var. Ben aylardır bunun için çalışıyorum. Bildiğiniz geri sayımdayım. Az sonra Tamer Yılmaz müziğimi fotoğraflayacak. Heyecanlıyım, hem de çok heyecanlıyım.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA