Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Sorulara cevaplar

Sosyal medya hesaplarıma ve e-posta kutuma her gün onlarca soru geliyor. Çoğu kızlardan tabii ki. Hepsine tek tek cevap vermek kolay olmayınca ben de biriktirip buradan cevap vereyim dedim. Umarım işinize yarar...
Soru: Ayşe, buklelerin çok güzel; yazın saçlarına hangi ürünleri kullanıyorsun?
Cevap: Buklelerime olan ilginize ben ve buklelerim çok teşekkür ederiz. Öncelikle evet, saçlarımın doğal hali kıvırcık ancak boyu o kadar uzun değil, saçımın aynı türünden kaynaklarla boyunu uzattım, yıkayıp çıkıyorum. Kullandığım tek ürün, elektriklenmemesi için argan yağı.
Soru: Ayşe, mayolarını, bikinilerini nereden alıyorsun?
Cevap: Bu yaz giydiğim bütün mayo ve bikinilerim Norma by Merve Kardeş'ten.

EKMEĞİ, ŞEKERİ KESİN
Soru: Kolye ve bilekliklerin çok güzel, bunları nereden buluyorsun?
Cevap: Çoğunu Bodrum Gümüşlük'teki Cadı'dan alıyorum. Biraz da arkadaşlarımın kollarından, boyunlarından araklıyorum ve Lidyana. com'dan ısmarlıyorum. Ayrıca yazlık yerlerde sokaklarda dolanırken gözüme çarpan bileklikleri atlamıyorum. Kendimi bu yaz bileklik ve kolyelere adamış durumdayım. Siz de sağdan soldan bulduklarınızı karıştırın; korkmayın, güzel duruyor.
Soru: Ayşe bize kitap tavsiye eder misin?
Cevap: Ederim ama bence siz en yakındaki kitapçıya gidip kendi zevkinize göre bir kitabı kapın. Bu yaz şahane kitaplar çıktı. Mesela 'Deliduman'-Emrah Serbes, 'Yaz'-Kürşat Başar, 'Sen Yokken Yine Yanlış Yaptım'-French Oje.
Soru: Ayşe, tatilde yemek işinin ayarını kaçırdık, dönünce ne yapacağız?
Cevap: Valla hemen kendinizi salmadan ekmeği, alkolü, şekeri keseceksiniz, hareket edeceksiniz, bol bol su içeceksiniz. Bundan kolay çözüm yok. Hem kimseye diyet listesi veremem, ben diyetisyen değilim. Korkuyorum öyle tavsiyelerden.
Soru: Cildin çok güzel, nasıl koruyorsun?
Cevap: Çok teşekkür ederim. Size vereceğim özel maske tariflerim yok. Dış temizliğine dikkat ediyorum, doğal ürünlerle sabah akşam temizliyorum. Bol su içiyorum. Ama bence en önemlisi mutlu olduğum zaman ışıldıyorum. Kendimi sevdiğim zaman çevremdeki herkesten güzel sözler duyuyorum. Siz de önce kendinizi sevin. Kim ne derse desin, güzelliğin çoğu içten geliyor.
Soru: Ayşe benimle evlenir misin?
Cevap: Çok şekersin; hele şu seçimler geçsin.
Soru: Ayşeee, kız kıza eğlenmeye gitmek istiyoruz, nereye gidelim?
Cevap: Hamama. Siz karpuzu soğutun, dolmalar benden... Yavrum, canınız nereye istiyorsa oraya gidin, kasmayın bu kadar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA