Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Survıvor H&M!

Tabii bazı kafaları anlamak mümkün değil. Beni de anlayamayanlar çıkıyordur elbet. Yani 'Herkese saygı duyuyorum' diyeceğim ama... Neyse. İnternette haber sitelerinde dün bir video izledik. Daha doğrusu bir savaş, bir mücadele, bir yarış... Huzurlarımızda Survivor H&M.
Efendim ünlü moda markalarının tasarımcılarıyla iş birliği yapan, 'Bir parça almadan çıkamazsınız' mağazası H&M, bu kez çıtayı oldukça yükseltip Balmain ile çalıştı.
Haftalardır sosyal medyanın moda semalarında kıyamet kopuyordu zaten. Ve nihayet H&M-Balmain koleksiyonu Zorlu Center'daki H&M mağazasına gelmiş. Ama ne geliş!
Sadece davetlilerin katıldığı özel bir gece düzenlenmiş. Videoyu izlerseniz, gözlerinize inanamazsınız. Sanırsınız ölümsüzlüğün sırrı bulundu ve bedava dağıtılıyor. Mağaza kapısının önüne yığılan çılgın alışverişçiler, kapının açılmasıyla koşarak içeri dalıyor. Gerisi kaos... Herkes alt alta üst üste, kıyafetler havada uçuşuyor. Sanırsınız en iyi parçayı kapan şampiyon ilan ediliyor. Üzerine iki beden büyük olsa bile eline geçeni alanları duydum desem! Sonra terzide daraltıyorlarmış. Yılma kızım, kim tutar seni! Yeter ki H&M-Balmain'ler onların olsun. Giyince rahatlayacaklar, hayatları kusursuz olacak herhalde. Ne model bir kusursuzluksa... Daima 'Herkes mutlu olduğunu yapsın' derim de vay anasını satayım sayın okurlar; valla çok acayip görüntülerdi! Bu nasıl bir tutku? Bu nasıl bir hayat yolu? Bu nasıl bir zincirlerini koparmaktır gerçekten anlamıyorum, anlayamıyorum. Bilen varsa çıksın anlatsın.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA