Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Dergilere dönüş

Akıllı telefonlar, iPad'ler sağ olsun, en büyük zevklerimden birini alıp gitmişlerdi. Ne o zevk? Ay başında aylık dergileri toplayıp evde günlerce onları karıştırma, sayfalarından haberler, fotoğraflar kopartma zevkim.

ABONEYİM
Ee takip ettiğim bütün dergilerin akıllı telefon uygulamaları var. Abone oluyorum, istediğimde cep telefonumdan girip okuyorum, biriktirmek istediğim bir şey varsa da sayfayı telefonuma kaydediyorum.
Ama işler değişti, son aylarda dergi dünyasına küçük küçük dönüş yaptım. Baktım her ayın 1'inde bizim gazete bayiine koşup edebiyat dergilerini alıyorum. Hangileri bunlar? En başta 'Kafa' ve 'Ot Dergi', sonra 'Bavul' ve 'Pulbiber'. Dergicilik öldü zannederken meğer ölen içerikmiş. Bu edebiyat dergilerinde; harika yazılar çıkıyor, çok iyi yazarlar yazıyor, bu dergiler kendini okutuyor.
Aralık ayı favorim kesinlikle 'Ot Dergi'. Her sayfasını dikkatle okudum, doyamadım. Murat Menteş'in, Dücane Cündioğlu'nun, Mehmet Efe'nin, Nermin Yıldırım'ın yazılarına bayıldım. Aslında ben her yazıya bayıldım.
Bu devirde bu işe soyunan herkesi tebrik ediyorum. Alın bu dergileri; alın, yaşatın, okuyun, yaşayın e mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA