Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Gecce’ye gidemedim o bana geldi

Sanırım artık bir yerde olmak için oraya gitmemize pek gerek kalmadı.
Misal salı akşamı, magazin-yeme içme-eğlence sitesi Gecce'nin 17'nci Yeme İçme Ödül Töreni vardı.
Her yıl giderim, hiç kaçırmam. Çünkü Kenan- Gül Erçetingöz çiftinin yeme-içme-eğlence sektörüne ödüller dağıtmasını, başarılarını kutlamasını seviyorum.
Bu yıl lacivert tuvaletim askıda bana bakarken; üşüme, titreme ve kolumu kaldıramama hali sonucu törene katılamadım.
Ama sosyal medya sağ olsun; konukların Instagram hikayelerinden Bomonti Hilton'daki töreni ve sonrasındaki partiyi an be an takip ettim. Ablam Zeynep Özyılmazel'in cool konseriyle başlayan gecede, sunucu Özge Ulusoy'un kırmızı elbisesi neydi öyle! Tam bir fıstık olmuş yine Özge...
Kimler gelmiş, kim kiminle aynı masada, kim dans etmiş, kimler gruplaşmış ne varsa tespit ettim. Mesela Ayşe Tolga, Gül Erçetingöz ve Burcu Kıratlı modacı Fidan Şimşek'ten giyinmişti.
Seda Sayan'ın ayna tabağı kaldırarak saçına makyajına baktığını bile gördüm yani. Belki geceye gitsem bu kadar detayı fark edemeyecektim.
Ödüllere gelince...
Hepsi alnının akıyla ipi göğüslemiş: Lucca, Fenix, People, Must, Mikla, Ruby, Frankie...
Törenden sonra Serhat Hacıpaşalıoğlu'nun 'Chocolate' şovu salonu ele geçirdi.
Şovun ardından DJ Funky C smokiniyle müziğin başına geçti.
Serdar Ortaç, Sinan Akçıl ve Burak Kut ona şarkılarıyla eşlik etti. Tabii düşünmeden edemedim; ben gecenin her anını sosyal medyadan takip edebildiysem, oradaki davetliler Instagram'a çalışmak, selfie'lere girmek dışında anın tadını çıkarabildi mi? Yoksa artık hazzımız takipçilerimizin beğenilerine mi endekslendi?
Yeni eğlence anlayışı bu işte; nerede olduğunu başkalarına göstermiyorsan, orada olmanın anlamı yok.
Bu konuyla da yüzleşip üzerine düşünelim bakalım.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA