Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Met Gala bu mu?

İşte 'Bir şeyi dört gözle beklemeyeceksin, sonra hayal kırıklığına uğrarsın' fikrinin ayağa kalkıp 'Sana dememiş miydim?' çektiği anlardan biri.
Met (Metropolitan Sanat Müzesi New York) Gala, moda ve ünlü dünyasının zirve gecelerinden biri.
Yani modanın Oscar gecesi. Gecenin sponsoru da moda dergilerinin ele başı Vogue. Her yıl Mayıs ayının ilk haftası düzenleniyor ve belirlenen temaya göre ünlü modacıların hazırladığı uçuk/farklı/ sanat eseri misali kıyafetlerle yıldızlar geçit yapıyor. Bu yılki 'Moda ve Katolik hayal gücü' temasıyla acaba kimler neler giyecek, hangi fotoğraflara bakmaya doyamayacağız, kimin yıldızı en çok parlayacak diye beklerken sonuç felaket oldu.
Taşlı Papa kostümüyle gazetelerin baş sayfasına çıkan Rihanna'dan Madonna'ya, Sarah Jessica Parker'dan 'detoks yaptım bakın nasıl da inceldim' kaygılı Kim Kardashian'a bir kişiyi bile beğenmedim. Zaten sosyal medyada da genel kanı buydu. Bu da neydi yani! Tamam konuşulmak önemli anladık da, şu 'Yokluk içinde birini bulalım da patlatalım' telaşı hep kötünün iyilerine mecbur ediyor ya bizi, işte ona pek bozuluyorum.
Genel bir sitemde bulunup yazıyı kapatıyorum:
Kötünün iyisi olmasın şu hayatımızda. Her anlamda, her dalda, her türde... Kötüyse hiç olmasın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA