Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Seren’in gelinliği tükendi!

Acaba bu bir reklam mı diye düşünmeden edemedim.
Efendim, son dönemin her gün flaş flaş bir olay çıkartan magazin yıldızı Seren Serengil, Fransa'da nişanlısı Yaşar İpek ile evlenivermiş. Tebrikler, hayırlı olsun. Velhasıl günlerdir bu sürpriz nikahtan daha çok Seren Serengil'in gelinliği konuşuluyor.
Nişanında assolistliğini elden bırakmayarak yeşil kabarık taşlar içinde bir tuvaletle çimlere çıkan Serengil'in nikah günündeki cool tercihini onluk bulmamız imkansızdı tabii. Pek beğendiğim modacı ikizler Raisa&Vanessa'nın bir alışveriş sitesine özel olarak hazırladığı koleksiyondan beyaz bir etek-bluz takım giydi Seren.
Ha bence Seren Serengil'e çok da yakışmıştı ama altın çatal- kaşıklarla büyümüş, aman da nerelerde okumuş, her şeyin 'en'ine sahip, güzelliğine, giyimine, şıklığına, makyajına fevkaladenin fevkinin fevkinde önem veren yıldızımızın; altı 349, üstü 179 TL, toplam 528 TL'lik bir gelinlikle evlenmesi bir acayipti yani.
Ay valla 100 Euro bile değil yahu! Konu komşu, rakipler makipler ne derdi! 'Allah Allah, kıyamet mi geldi acaba?' derken, alışveriş sitesine girip baktım ki, Seren'in gelinliği altlı üstlü tükenmiş!
Eh günlerdir de Seren'in gelinliğinin fiyatı ve o alışveriş sitesi konuşuluyor. Google'a 'Seren Serengil'in gelinliği' yazın, 98 bin sonuç çıkıyor. Haber haber üstüne!
Yoksa bu gelinlik işi, bir reklam anlaşması mı?
Olmaz mı, olabilir...
Olması akla daha mantıklı geliyor zaten.
Eğer öyleyse (ki buradan bakınca yüzde bin öyle) bravo!
Tebrikler! Çok iyi düşünmüşler.
Sosyal medya döneminde PR çalışması tam da böyle yapılır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA